Santanyí: Miquel Rigo, Manresa, Adrià, Nicolau, Garí, Picó, Nevado, Nando, Nico, Llull, Simó.

Substitucions: Amengual per Nevado min.56, Vicente per Simó min.67, Barceló per Picó min.74.

Montuïri: Josemi, Biel, Tomeu Crespí, Pomar, Joan Marc, Tomàs, Fede, Edi, Rafita, Rojals, Kiko.

Substitucions: Joan Rey per Fede min.67, Enric per Kiko min.80

Arbitre: Varón Aceitón, al minut 40 se va enviar un penalt claríssim del porter Josemi a Nevado, que hauria suposat l’expulssió del meta visitant. Va mostrar grogues a Garí, Nicolau i a Picó pel Santanyí, i a Pomar, Tomás Bisquerra i a l’entrenador Oscar Troya, pel Montuïri

Gols: 1 – 0 Llull min. 14, 1 – 1 Joan Rey min. 68, 2 – 1 Nico min.88

Comentari:

Debut a la porteria del Santanyí del jove Miquel Rigo, que va realitzar una excelent actuació, a la primera oportunitat del Montuïri a pilota aturada, va treure una ma providencial quan el marcador era de 0 – 0.

Partit molt igualat entre dos equips que ja no es juguen res. Els locals es varen adelantar al quart d’hora amb un gol de Llull i controlaren un poc més que el Montuïri a la primera part. La segona part va començar amb dues jugades d’atac dels visitants, que sortiren amb ganes d’empatar el partit.

Però així com anaven passant els minuts, el Santanyí tornava a crear perill a l’àrea visitant. Al 68, una pilota de Nico surt per molt poc fregant el pal esquerra de la porteria de Josemi, i just a la jugada seguent, el Montuiri empatava amb un gol de Joan Rey, just als dos minuts d’haver sortit al camp. Al 88 penalt rigurós de Pomar a Llull, que Nico transforma pujant el 2 – 1 final.