El Poblense, guanyador del Torneig de Sant Roc

El Poblense de III Divisió es va adjudicar la XVIII edició del Torneig de Sant Roc disputat aquest dissabte en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca, després de vèncer per 6-0 a l’Alqueria de I Regional. Abans de la primera mitja hora de joc, Nicoli amb un tir d’enfora rebujat per Mercadal, Santi de molt prop, Jaume Vidal rematant alt de cap i Llabrés errant un penal, ja havien tengut clares ocasions pels blaugrana, fins que en el minut 36 Miquel Llabrés rematava a la xarxa una centrada per la dreta. Abans del descans el mateix Llabrés feia el segon gol mig de rebot. Els locals disposaren d’una bona ocasió a través d’Adrián Vela. En el segon temps anotaren gol pel Poblense Jaume Vidal de tir creuat, Diego de penal, Ayoub de xut vora el pal i Iván Ojeda de dins l’àrea.

Óscar Troya va alinear de sortida a Nico, Nicoli, Pep Vidal, Payeras, Salvà, Cape, Marc, Ayoub, Santi, Llabrés i Jaume Vidal. També varen jugar Joan Albert, Iván, Soler, Toni, Guillem, Diego, Víctor i Marcos.

L’Alqueria de Pep Sans va sortir d’inici amb Mercadal, Koro, Pineda, Obrador, Guerra, Toni Joan, Valverde, Creus, Vela, Tortella i Sastre. Jugaren també Rigo, Rayó, Gonzalo, Edu, Vallbona, Facundo i Marcos.

El Santanyí, tercer classificat

El Santanyí derrotava per 2-1 al Portocristo a la final de consolació. A la primera part, el porter santanyiner Pau no podia aturar una pilota cedida pel seu defensa David i els del Port s’avançaven 0-1. El mateix David empatava de cap a la sortida d’un còrner abans del descans. A la segona part, Aley, de dins l’àrea marcava el 2-1 en el minut 63. El Santanyí va acabar amb 10 jugador per l’expulsió de Raúl Acedo, per doble targeta groga.