Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Sollerense D.S. 2 – 5 Andratx

Sollerense D.s.: Joan Puig, Mateo Marti, Joan Ferrer, Adrian Garcia, Iker San Jose, Jordi Hernandez, Albert Hauf y Nicolas Bucurescu.

Sustituciones: Erik Ferriol, Guillermo Amor, Javier Domingo y Xavi Marques

Andratx: Alex Pashev, Lukas Gonzalez, Samuel Lozoya, Xisco Lupiañez, Hugo Montoza, Jairo Aires, Bruno Gutierrez y Jorge Garrido.

Sustituciones: Juanjo Aguilarte y Toni Calafell

Goles: 0-1 Jairo Aires (min 3), 0-2 Bruno Gutierrez (min 12), 1-2 Guillermo Amor (min 15), 1-3 Jorge Garrido (min 26), 2-3 Xavi Marques (min 32), 2-4 Juanjo Aguilarte (min 39) y 2-5 Xisco Lupiañez (min 39)

Árbitro: Gaspar Josep Sastre Sabater.

Molt bon partit del líder Andratx dins Sóller. Els andritxols no han donat opció als sollerics i han guanyat clarament el partit demostrant que son els favorits per fer campions de lliga.

Els dos primers quarts els jugadors del Sollerense han sortit molt despistats i descolocats, no tenguent res que fer enfront un Andratx que desde el minut 1 els ha dominat a plaer. Conseqüencia d’això ha estat que els dos primers quarts acabassin amb el marcador de 0 a 4.

Després del descans i d entrar als vestidor el nins de Sóller han reaccionat i amb bon joc s han possat 2 a 4 al marcador i a punt de marcar el tercer gol que hagues donat vida al partit, però l’Andratx a les acaballes del partit sentenciaven amb el definitiu 2 a 5.

Molt bon equip l’Andratx i molt bona reacció del Sollerense a la repressa del partit. Al final s ha vist un bon partit, amb molt i bons gols i amb dos equips que juguen la pilota i fan un bon fútbol.