Crónica Preferente: Pollença 0 – 1 Xilvar

El Xilvar vence a domicilio al Pollensa

Alineaciones:

Pollença: Jose M Cifre, Enrique Moreno, Daniel Ciero, Joan Roque, Jose M Bonilla, Daniel Torres, Alejandro J Capone, Maximiliano A Romano, Alejandro Gallardo, Marcos A Cabanellas y Luis C Ortiz.

Sustituciones: Joan A Martorell por Marcos A Cabanellas (min.46), Luis A Aroca por Maximiliano A Romano (min.67), Rafel Morro por Enrique Moreno (min.75) y Antoni Llobeta por Joan Roque (min.86)

Xilvar: Gabriel Amengual, Gabriel Martorell, Jaume Alomar, Juan Coll, Juan Ballesteros, Josep Mir, Antoni R Rotger, Jose A Blanco, Manuel Perez, Fernando Sastre y Mostafa Jama.

Sustituciones: Miguel A Marquez por Manuel Perez (min.65), Gabriel Cañellas por Josep Mir (min.76), Gerard Marce por Mostafa Jama (min.86), Bernat Coll por Fernando Sastre (min.87) y Rafael Steven por Jose A Blanco (min.89)

Goles: 0-1 Manuel Perez (min 46)

Árbitro: Santos Arenas Cuesta. asistido por Francisco Durbay Gonzalez y Santiago Verger Verdera.

Tarjetas: Marcos A Cabanellas (amarilla, min 43) para el Pollença. Mostafa Jama (amarilla, min 44), Gabriel Martorell (amarilla, min 55) y Juan Coll (amarilla, min 60) para el Xilvar.

Comentario:

Partit avançat a la jornada disputat ahir a Pollença entre els equips de Pollença i Xilvar. Bona entrada de public , terreny de joc en penoses circumstancies i mala il-luminació.

Partit sense historia on el Xilvar va estar molt ben plantat damunt el terreny de joc , que va dominar tota la primera part , pero sense tenir ocasions clares de gol. El Pollença en tenia prou amb intentar aturar les enbestides visitants. No va xutar cap vegada a porta a la primera part a la porteria defensada per Gabi.

Tot just començar la segona part,li fan una passada llarga a Manu, que dribla al porter i estableix el que seria el resultat definitiu.

El Pollença ha mogut fitxa rapidament i ha llevat la defensa de 5 per tal de estirar linies i intentar treure un resultat positiu. En canvi els visitants s’han fet enrrera per defensar els tres punts. Així i tot les ocasions mes clares foren dels selvatgins, pero el resultat no se mouria.

En definitiva , el Pollença haura de espavilar fort per tal de sortir dels llocs de darrera i el Xilvar amb aquestes dues victories seguides es posa a un comode lloc a la classificació, lluny del descens i aprop del llocs que donen acces al play off de ascens.

 

 

Coramet para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.