Crónica 3ª Div: Santanyi 3-1 Llosetense

El trío arbitral con los capitanes del partido

Santanyi: Mas, Garcia, Llamas, Aneas, Nicolau, Pico, Manresa, Garcia(Garcia), Rubio(Barcelo), Rueda y Nevado(Amengual).

Llosetense: Sanchez, Llabres, Crespi(Hernandez), Campanella, Cladera(Lopez), Collado, Fernandez, Vilaboa, Capo(Pol), Batle y Angel.

Goles: 1-0 min.18 Nicolau, 1-1 min.36 Fernandez, 2-1 min.59 Rubio, 3-1 min.81 Pico.

Colegiado: Juan Alberti Oñate, ayudado por Aguiló y Cruz.

Tarjetas: amarillas a Nicolau, Pico, Llamas, Garcia y Rueda por el Santanyi y a Batle por el Llosetense.

El Santanyí avui ha anat per feina des dels primers minuts de joc. Els primers 35 minuts hem pogut veure fins a sis ocasions clares de gol dins l’àrea del Llosetense. Però el desencert dels davanters en els últims metres i la feina del porter i defensa del Llosetense han fet que només una s’hagi materialitzat, quan en una falta treta per Rueda en Nicolau en una rematada de cap ha marcat el primer gol del partit. El Llosetense en canvi ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa en l’únic xut a porta amb perill que ha fet en tot el primer temps, un golàs des de fora de l’àrea de Javi Fernández. Així s’ha arribat al descans amb un empat a un sol gol que no contentava per res l’equip local.

En els primers minuts de la segona part s’ha vist un joc més igualat, però a partir del minut 14, quan el davanter local Nico ha marcat el 2 a 1 el Santanyí ha començat a dominar completament el partit, creant ocasions de gol i oferint un bon espectacle a la seva afició. Arran d’això, al minut 81 en Picó ha marcat el 3 a 1 definitiu.

Resultat just el d’avui horabaixa al Municipal de Santanyí, encara que curt atès el que s’ha vist al camp en un partit que se li presentava difícil a l’equip local degut a les baixes de dos dels seus homes: en Llull per lessió i en Simó per sanció. Molta feina i ben feta dels homes de Damià Barceló. En definitiva, un Santanyí que avui ha fet gaudir de valent a la seva afició.