Crónica Cadetes: Escolar 1-2 Manacor

El Manacor Cadete se impone frente al Escolar

ESCOLAR: Carrillo, Connor, Cerezo (Mercant, 40′), Pérez, Martí, Ortiz (Fazel, 48′), Leon (Melis, 57′), Maya, Murillo, Aso i Fernàndez

MANACOR: Ríos, Estrany, Sastre, Escalas, Galmés, Darío, Ruiz, Febrer (Bassa, 79′), Abel (Cabrer, 66′), Manu i Adrian (Diego, 54′).

ÀRBITRE: Juan Alzamora Muntaner. Amonestacions per Connor (80′) , Galmés (70′) i Estrany (80′).

GOLS:

0-1 (16′), passada llarga de Ríos, toca amb el cap Adrian i Febrer es planta davant el porter i cedeix la pilota a n ABEL que marca a porteria buida.

1-1 (49′), gran jugada de’n JAUME FERNÀNDEZ, que es desfà de dos jugadors dins l’àrea i supera per davall les cames a Ríos.

1-2 (52′), passada llarga de’n Lluc Estrany i MANU sorpren al defensor i fusila al porter Carrillo.

Comentari:

A vegades qui perdona ho acaba pagant, i això va estar a punt de passar-li al Manacor.

Domini visitant a la primera part. Sense tenir problemes a la seva porteria, el Manacor va crear tres clares ocasions de gol, però només en va transformar una.

Però tot va canviar a la segona. L’Escolar, més agressiu i amb joc directe, va posar en moltes dificultats a la defensa visitant. Tot i que Manu va tenir el 0-2 a les seves botes, l’Escolar va aconseguir l’empat en una gran jugada personal de Fernàndez. 3 minuts després Manu, aquesta vegada sí, va tornar posar per davant el Manacor, però l’Escolar no es va desaminar i va intentar-ho fins al final, amb un tir al travesser inclòs.

Als darrers minuts l’Escolar va penjar moltes pilotes a l’àrea, però van ser ben defensades per la defensa visitant.

A destacar el partit de’n Toni Ruiz, substitut de’n Sansó, què no es va trobar bé a l’escalfament.

A la fí, 3 punts importants pel Manacor, d’un camp on serà difícil puntuar-hi.