Murense – Alqueria, final del Torneig de Sant Roc

Equipo del Murense que derrotó 2-1 al Santanyí 

L’equip del Murense, que entrena Ramón Jiménez, i que després de 29 anys tornarà competir a III Divisió, es va convertir en el primer finalista de la XIV edició del Torneig de Sant Roc, que es disputa en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca entres els dies 11 i 15 d’agost, després de vèncer 2-1 al Santanyí de l’Atlètic Balears. Morlà de cap, en el minut 22, va aprofitar un rebuig del porter santanyiner després d’un xut llunyà de Fornari, per anotar el primer gol. En el minut 30 els blanc-i-vermells empataven gràcies a una jugada individual de Saül, qui rematava creuat dins l’àrea. La jugada clau es produïa en el minut 68, quan el Santanyí de l’Atlètic Balears, entrenat per Javi Linares, es quedava amb un home menys, degut a l’expulsió del jugador llombarder Xisco Garí, ex del Constància, a resultes d’una picabaralla dins l’àrea a l’espera de la treta d’un córner. El penal corresponent el transformava Pere pel Murense i establia el 2-1 definitiu.

A la segona semifinal, el Portocristo de Guti fou a la primera part més efectiu davant porta i aconseguia marcar dos gols: el primer en el minut 23 quan Àlex rematava de cap la treta d’un córner i el segon en el minut 40 quan Marco veia el porter avançat i marcava un golàs des de 40 metres. A la represa, l’equip amfitrió de l’Alqueria sortia molt motivat i en pocs minuts, mitjançant xuts a dins l’àrea de Sion Vadell i Adrià Pineda, igualava l’encontre. A la tanda de penals, l’Alqueria no va fallar cap llançament i s’imposava 5-3. Anotaren per l’equip verd-i-blanc entrenat per Miquel Barceló: Adrià Urbina, Miquel Àngel Moreno, Alejandro Urbina, Guillem Salom i Adrià Pineda el definitiu. Per part del Portocristo transformaren els llançaments Juanito, José i Jaume. El penal xutat per Àlex el parava el porter de l’Alqueria Toni Antich i ja no era necessari llançar el cinquè.

El torneig tendrà la jornada decisiva aquest dimecres 15 d’agost, amb el partit Santanyí de l’Atlètic Balears-Portocristo a partir de les 17:45 per decidir el 3r i 4t llocs, i a continuació la final Murense-Alqueria a partir de les 20 hores.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es