Notícies CE Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va guanyar a casa davant el Constància per 1 a 0 amb gol de Nico Rubio.

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Un partit complicat on necesitavem sumar un punt per aconseguir l’objectiu que tenim de l’inici de temporada, el play-off i ho vam aconseguir. Va ser un partit molt igualat entre dos equips on es tenen molt de respecta i ganes, on la primera part vam estar molt bé encara que no teniem ocasions clares i a una contra seva es va crear un penalt on el nostre porter Elias el va parar molt bé i vam aconseguir arribar al descans 0-0, un resultat que ens era bo. La segona part vam tenir més ocasions, els canvis van donar vitalitat i quasi al final del partit vam poder fer el 1-0 i vam deixar encarrilat l’objectiu”.

També va jugar el passat diumenge contra el Poblense A a fora de casa i va perdre per la mínima, per 1 a 0.

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Partit bastant igualat, era complicat ja que jugavem contra el segon clasificat i ells es juguen molt per aquesta posició i noltros vam poder fer un partit més tranquil amb l’objectiu aconseguit, poguent recuperar a tothom, donant oportunitats i donant descans a altres per així poder arribar tots al 100% al play-off. Així i tot el partit va ser molt igualat, on vam tenir molt a dir, on els vam sorprendre i teniem el mig camp bastant controlat. Vam crear arribades amb perill a un camp gran i vam tenir gent que va estar molt bé i va ser una primera part molt bona. La segona vam continuar igual fins al 70 on ens fan el gol que va ser imposible per el porter però així i tot ho vam seguir intentant i tant els que hi eren com els que sortien van estar molt bé, fins i tot, els darrers minuts son nostres on no aconsegueix el contrari sortir quasi de la seva area. Bon partit a pesar del resultat i gran grup el que tenim a casa”.

El pròxim partit de lliga i darre de la temporada es jugarà a casa contra el RCD Mallorca B el diumenge 12 a les 12.00h.

Vos esperam a tots al darrer partit de lliga i per a preparar-nos per al play-off d’ascens a 2RFEF.

Fotografíes:

HORABAUXA CE MANACOR

GAUDEIX UN DIUMENGE ESPECIAL AMB NOLTROS‼️

El nostre #TerceraDivisio ha aconseguit el primer objectiu de l’any, classificar-se al play-off d’ascens a 2RFEF 

📆 Diumenge 12/05
⏰ 16h a 22h
📍Es Pop Manacor
🎟️ Entrada Gratuïta

Anem a celebrar i agafar forces pel que ens queda tots junts, vos necessitam per continuar somiant amb l’ascens ⚽️ Que no t’ho contin ‼️

#OrgullManacori

Cartell: https://we.tl/t-AEUuHj6ACG

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va perdre per 1 a 0 contra el Poblense A.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Partido muy igualado, con ritmo bajo y pocas ocasiones de gol, en el que el Poblense se pone por delante en los minutos finales».

El pròxim partit de lliga i darrer per el nostre Juvenil Nacional es jugarà a casa dissabte 11 a les 18.30h contra el SD La Salle A.

FEMENÍ

El Femení Autonòmica va empatar a fora de casa per 4-4.

L’entrenador Miki Lastra comenta que «Un partido dificil ya que viajar a fuera es complicado y al haber perdido en casa de manera tan abultada era complicado pero volvimos muy contentas, planteando un partido que aunque no fuera vistoso, era lo que necesitábamos para lograr el objetivo. Nos pusimos por delante y tuvimos dos errores, donde nos fumios al descanso en 2 a 1, pero despues de el break y concentrarnos de nuevo, la segunda parte fue una locura y conseguimos sacar un punto que vale oro».

També va jugar el passat cap de setmana a fora contra l’Alcúdia i va guanyar per 1 a 3.

L’entrenador Miki Lastra comenta que “Partido que empezamos ganando de forma temprana, un partido controlado donde éramos bastante dominadores y manteniendo la dinámica que llevamos últimamente aunque justo antes del descanso nos ponemos con 1-2 y en la segunda parte, las rivales le dan un plus más y aunque dudáramos un poco, acabamos por encima y conseguimos el 1-3 que sentencia el partido. Destacar que llevamos 5 partidos sin conocer derrota y estamos muy enchufadas y muy orgulloso del equipo”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a casa diumenge 12 a les 18.30h contra l’Algaida A.

Fotogrrafíes: https://we.tl/t-0N2EEQuwoX

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-esIq1AYvEU

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor segueix amb la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.