Crónica 3ª Div.: Campos 3 – 0 Collerense

Campos: Bartolome Barcelo, Nicolás Mercadal, Joan Mercadal, Julio J Huertas, Antonio Roig, Jordi E Morey, Jose A Barcelo, Rafael Caldentey, Daniel Bardolet, Raúl Sintes y Alejandro Aelen.

Sustituciones: Juan Carlos por Nicolás Mercadal (min.46), Marc Orell por Alejandro Aelen (min.52) y Albert Gonzalez por Raul Sintes (min.85)

Collerense: Juan J Gómez, Manuel Diop, Marc A Juarez, Miguel Bestard, José M Sánchez, Biel Coll, Francisco Julián, Marcos Priego, Agustin M Najera, Enrique Perez y Francisco J Garcia.

Sustituciones: Sergio Arjona por Enrique Pérez (min.63), Raul Salcedo por Jose M Sánchez (min.77) y Marti Catala por Francisco J Garcia (min.82)

Goles: 1-0 Daniel Bardolet (min 65), 2-0 Julio J Huertas (min 70) y 3-0 Rafael Caldentey (min 84)

Árbitro: Francisco Javier Sarmiento Ballester. asistido por Federico Javier Saiz Villares y Javier Francisco Pino Salas.

Tarjetas: Julio J Huertas (amarilla, min 24), Nicolas Mercadal (amarilla, min 32) y Marc Orell (amarilla, min 71) para el Campos. Francisco J Alabat (amarilla, min 42), Angel Cerda (amarilla, min 46), Francisco J Garcia (amarilla, min 52), Biel Coll (amarilla, min 69), Jose M Sanchez (amarilla, min 69), Marc A Juarez (amarilla, min 72), Francisco Julian (amarilla, min 75) y Miguel Bestard (amarilla, min 83) para el Collerense.

Tres punts més ha sumat avui horabaixa en el Municipal de Campos l’equip de Jaume Mut, després de derrotar per tres gols a zero al Collerense.
Bon partit el que s’ha pogut veure, de molta lluita per part dels dos equips, sense generar moltes ocasions per cap dels dos equips, sobretot a la primera part, fet que ha provocat que al descans s’arribàs amb el marcador inicial.
Peró a la segona part el panorama ha canviat i l’equip local ha estat superior i més, quan en el minut 65, Dani Bardolet ha aprofita un malentès entre la defensa i porter visitant i amb una suau rematada de cap ha introduit la pilota dins la porteria del Collerense. I després, cinc minuts més tard, Julio Huertas amb un xut des del costat de l’àrea ha marcat el segon gol que ja ha llevat qualsevol esperança a l’equip del Coll den Rabassa. I la festa golejadora ha acabat en el minut 84 quan Rafel Caldentey, ha rematat amb el cap una falta, totsol dins l’àrea visitant.
Continua la bona ratxa del CE Campos dins el Municipal, que dels darrers vuit partits n’ha guanyat cinc i empatat tres i que no coneix la derrota dins el 2016 amb tres victòries i dos empats, que tot sumat li ha permès pujar molts llocs a la classificació, deixant els llocs de descens que va arribar a trobar-se.
El proper partit serà dins Santa Catalina el diumenge a les 12 hores.