Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 1 Santa Catalina Atº

Campos: Bartolome Barcelo, Nicolas Mercadal, Joan Mercadal, Antonio Roig, Juan Carlos Mesquida, Jordi E Morey, Ramon Bigas, Jose A Barcelo, Daniel Bardolet, Silvestre Barcelo y Raul Sintes.

Sustituciones: Lorenzo Llull  por Silvestre Barcelo min.52, Alejandro Aelen por Ramón Bigas min.77, Guillermo Petricorena por José A Barcelo min.88

Santa Catalina Atº: Marcos Blazquez, Juan J Aguilo, Sergio Herreros, Antoni Socias, Jose M Sanchez, Rafael Caldentey, Juan Martin, Nicolas Guzman, Santiago Sastre, Joan Campomar y Simon Noves.

Sustituciones: Franco Listorti por Rafael Caldentey min.59, Alejandro Alvarez por Juan J Aguilo min.62, Roberto Navarro por Sergio Herreros min.71.

Goles: 1-0 Lorenzo Llull (min 54), 1-1 Jose M Sanchez (min 72) y 2-1 Juan Carlos (min 89)

Árbitro: Javier Garcia Ferrer. asistido por Jose Javier Benavent Rodriguez y Federico Javier Saiz Villares.

Tarjetas: Raul Sintes (amarilla, min 46), Daniel Bardolet (amarilla, min 70), Nicolas Mercadal (amarilla, min 73) y Antonio Roig (amarilla, min 85) para el Campos. Joan Campomar (amarilla, min 53) y Santiago Sastre (amarilla, min 83) para el Santa Catalina Atº.

Abans de res, voldríem enviar el nostre suport i ànims com ha fet avui l’equip amb una pancarta després del sorteig de camps cap a, l’empresa RG Bugaderies, que aquesta setmana va patir un incendi a les seves instal·lacions i que des de fa uns anys dóna el seu recolzament al CE Campos, i cada vegada més, com demostra que per aquesta temporada patrocina la camiseta del primer equip. Des del CE Campos només dir-vos que molts d’ànims i que segur que vos ensortireu d’aquesta malifeta.

Pel que fa al partit, dir que l’equip campaner ha sumat la primera victòria de forma totalment merescuda, ja que ha fet molts més mèrits i ocasions que l’equip visitant.

El partit ha començat igualat però poc a poc el Campos l’ha anat decantant cap al seu costat i en un llançament de córner, Ramon Bigas ha enviat la pilota al travesser, en la primera gran ocasió, amb una gran rematada de cap. El Campos ha seguit empenyent i dominant el partit, fins que en una contra i amb una falta escandalosa no assenyalada pel trio arbitral, el Santa Catalina Atl. ha gaudit d’una ocasió molt clara, però que Tolo Barceló, ha aturat amb una gran intervenció.

En aquests moments, el partit s’ha igualat, però així i tot, amb una gran jugada individual de Raúl Sintes i que només ha fallat en la rematada, el Campos s’hagués pogut avançar en la primera part, fet que no ha succeït i s’ha arribat al descans amb zero a zero.

La segona part ha tornat a començar amb domini local, fet que ha provocat que Juancar obrís el marcador després de recuperar un rebuig del porter a un xut seu, i que en la segona ocasió després de driblar a un defensa, enviàs al fons de la porteria visitant.

El partit semblava controlat per l’equip campaner, però en una jugada a pilota aturada, el Santa Catalina Atl. ha estat més viu i ha tret de forma ràpida i ha permès igualar el marcador.

El Campos ha reaccionat cercant els tres punts i així ho ha fet, en una jugada, que ha començat amb un llançament de falta directa per Sintes que ha enviat la pilota al travesser, i que en la continuació la pilota ha arribada a Dani Bardolet que per la banda ha fet una gran jugada arribant dintre de l’àrea i retrassant la pilota perquè, Carlos Mesquidan només l’hagués d’empènyer dins la porteria. El Municipal de Campos ha explotat d’alegria ja que era el minut 93 de partit quan això succeia i ja amb aquest resultat s’ha arribat al final del partit.

Tres punts molt importants i que es sumen al punt assolit la setmana passada i que permet encarar el futur pròxim amb més alegria i convicció de què les coses s’estan fent bé.

El proper cap de setmana l’equip realitza el primer viatge interilles per jugar contra la Peña Deportiva.