Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. C): Petra 6 – 1 SP. Sant Marçal Atº de Sp.sm.

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Joan Payeras, Marc Bauza, Joan Bauza, Youssef Mabsout, Bartolome Porcelpascual, Jaime Gomila, Yassine Ghaddari, Leo M Medina, Sebastia Enseñat, Guillem Bauza y Jean P Loayza.

Sustituciones: Jaume Morro por Guillem Bauza (min.40), Jaime RodrÍguez por Yassine Ghaddari (min.52), Marti Josep por Youssef Mabsout (min.58) y Jaume CortÉs por Joan Bauza (min.65)

SP. Sant Marçal Atº de Sp.sm.: Sergio Ramirez, Marc Barcelo, Juan Martinez, Enric Guerrero, Sergi Granado, Lluis Munar, Andreu S Duran, Antonio Martin, Pere Mari, Jaume X Noguera y Josep R Cañellas.

Sustituciones: Felix Rodriguez por Andreu S Duran (min.40)

Goles: 1-0 Yassine Ghaddari (min 13), 2-0 Leo M Medina (min 19), 3-0 Yassine Ghaddari (min 36), 4-0 Joan Bauza (min 41), 5-0 Jaime Gomila (min 56), 6-0 Jaume Morro (min 74) y 6-1 Enric Guerrero (min 77)

Árbitro: Vicente Domínguez Jerez.

Comentario:

Temps primaveral a Na Capitana a la tarda del dissabte. Bona assistència de públic, entre 50 i 60 persones, en la seva majoria joves que animaren i increparen a l’arbitra a parts iguals, com marquen els canons.

Tot hi que al descans l’equip local ja guanyava per tres gols a cero, la diferencia no es traduïa en igual forma al control del partit. La possessió es repartia i les imprecisions a tots dos conjunts s’acumulaven.

Yassine Ghaddari aconseguí dos gols i Leo M. Medina el tercer, afusellant dins l’àrea petita a passada de Jaume Gomila, un dels mes incisius i efectius de l’atac local.

Ja al segon temps, els de Toni Alcazar, aconseguiren fer-se amb el control de la pilota el que va provocar un fort desgast físic dels de l’Sporting San Marçal i ho pagaren encaixant tres gols mes, Joan Bauza, Jaume Gomila i Jaume Morro foren els autors. Els de Manuel Fuentes no pararen de lluitar en cap instant, la prova es que aconseguiren el gol de l’honor al minut 77 i a la part final tingueren alguna altre ocasió. Apuntar que disputaren el partit tant sols amb un recanvi a la banqueta.

L’UE Petra es situa a la quarta posició amb 41 punts a 8 del líder i el San Marçal es manté 18é i veu com el San Cayetà se l’hi escapa una mica, després de la victòria de ahir davant l’Andratx a domicili.

JSB per a Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin per a Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.