Alqueria: Juan A Rigo, Raul Degea, Juan Rigo, Jaime Barcelo, Francisco Ballester, Silvestre Barcelo, Marcos A Tejero, Miguel A Alvarez, Nicolas Mercadal, Bernardo Ginard y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Pere Lluis por Miguel A Cañas (min.58), Stefan Nikolaev por Raul Degea (min.69), Francisco R Pastor por Silvestre Barcelo (min.79) y Antonio O Lopez por Francisco Ballester (min.89)

Petra: Cosme Bauza, Pedro Bonnin, Guillermo Jaume, Juan Amengual, Carlos Jaime, Joan Font, Miquel Santandreu, Miguel Vanrell, Joan Bibiloni, Guillermo Roig y Victor M Lopez.

Sustituciones: Carlos Mestre por Carlos Jaime (min.50), Joan P Amengual por Joan Font (min.75) y Cristobal Barcelo por Guillermo Jaume (min.80)

Goles: 0-1 Joan Bibiloni (min 33), 0-2 Carlos Mestre (min 60), 1-2 Antonio O Lopez (min 84), 2-2 Miguel A Alvarez (min 88) y 3-2 Antonio O Lopez (min 89)

Árbitro: Luis Haro Rodríguez. asistido por Joan Prats Martí y Yassin Yaya.

Tarjetas: Francisco Ballester (amarilla, min 23), Silvestre Barcelo (amarilla, min 55), Juan A Rigo (amarilla, min 64), Bernardo Ginard (amarilla, min 76), Marcos A Tejero (amarilla, min 78), Antonio Roig (amarilla, min 89) y Antonio Roig (amarilla, min 89) para el Alqueria. Victor M Lopez (amarilla, min 24), Pedro Bonnin (amarilla, min 32), Carlos Jaime (amarilla, min 41), Cosme Bauza (amarilla, min 42), Pedro Bonnin (amarilla, min 73), Juan Amengual (roja, min 84), Miquel Santandreu (amarilla, min 86), Carlos Mestre (amarilla, min 87), Joan Font (amarilla, min 89), Joan Font (amarilla, min 89), Guillermo Roig (amarilla, min 89), Joan Bibiloni (amarilla, min 89) y Antonio Font (roja, min 89) para el Petra.

Partit avorridissim, fins el minut 84 que entrava la incertesa que duraria fins el final.

Els primers 84 minuts foren de complet domini petrer. L’únic a destacar del primer temps, el minut 33 el visitant Bibiloni avansava els de Petra.

Comensava el segon temps amb el mateix nivell que el primer, en el minut 60 era el visitant Mestre que avia entrat al tarreny de joc feia 10 minuts aconseguia el 0 ? 2, que molts de seguidors locals ja donaven per bó. Peró coses dels futbol, l’entrenador local Toni Roig movia la banqueta aconseguint un futbol mes directe i agressiu, en el minut 84 era espulsat el segon jugador del Petra Amengual Ferrer per tocar la pilota amb la ma dins l’àrea amb el consecuent penalt que tansformaria el veterà Oscar. A partir d’aquí els de Petra no saberan aprofitar l’aventatge del marcador i es posaren nirviosos, cosa que aprofitaren els locals, els visitants del minut 84 fins el final veren 8 de les 13 tarjes que les mostraven amb tot el partit. En el minut 92 era Miguel que marcava el 2 ? 2, i un minut mes tart tornava eser n’Oscar que marcava el 3-2 definitiu. La cual cosa queia molt malament als visitants.

Del meu punt de vista mes que guanyar el partit l’Alqueria el va perdre el Petra.