Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Poblenç Atº D. P. 5 – 2 Esporles

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Bernat Cantallops, Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pedro Corro, Joan Mir, Francisco Javier, Francsico X Lopez y Pere A Dupuy.

Sustituciones: Mateo A Morey por Joan Mir (min.36), Pere M Soler por Rafael Balle (min.43), Raul Garcia por Bernat Cantallops (min.51), Joan Serra por Francsico X Lopez (min.51) y Miquel Junk por Gabriel Femenias (min.55)

Esporles: Lenin Tello, Joan Bestard, Gaspar Tauler, Jordi Gonzalez, Jaime Parpal, Adria Castro, Juan M Belmonte, Vicente Cabot, Sinan Ahmedov, Jordi Martinez y Antonio Oliver.

Sustituciones: Joan M Balaguer por Antonio Oliver (min.36), Josep Pol por Jordi Martinez (min.48) y Alexandre Costa por Vicente Cabot (min.48)

Goles: 1-0 Francsico X Lopez (min 4), 2-0 Francesc Serra (min 12), 3-0 Joan Mir (min 17), 3-1 Adria Castro (min 21), 4-1 Pedro Corro (min 27), 5-1 Pere A Dupuy (min 42) y 5-2 Gaspar Tauler (min 59)

Árbitro: Gaspar Bonnin Cifre.

Tarjetas: Pere A Dupuy (amarilla, min 34) para el Poblenç Atº D. P.. Gaspar Tauler (amarilla, min 58) para el Esporles.

El partit s’ha posat a favor dels locals ben aviat amb gol de Xavi en una falta directa. De fet, avui, les faltes directes han sigut les protagonistes en els gols dels dos equips.

La primera part del Poblenç ha sigut més efectiva que bona. Els visitants, voluntariosos però sense molt de perill. El resultat de 4 a 1 de la primera part ho resumeix perfectament.

La segona part no dóna lloc a sorpreses. Un penal a favor del Poblenç als primers minuts acaba per matar qualsevol possible reacció de l´ Esporles. Posa el visitant Tauler el definitiu 5 a 2 amb gol de falta directa treta des de quasi la meitat del camp.

L’Esporles s’ha mostrat més efectiu en defensa que en atac, pensar que tres gols han vingut de pilota aturada i poc ha pogut fer el porter.

El Poblenç avui ha estat més fluix en joc col·lectiu que en els darrers partits, convé no relaxar-se en aquest punt.