Crónica Preferente: Alaro 0 – 1 Manacor

Primera derrota de l’Alaró a casa.

El Alaro pierde con el Manacor

Alineaciones:

Alaro: Joan M Frau, Juan Guasp, Cristian Castell, Gaspar Amengual, Marc Oliver, Bartomeu Rossello, Antonio Amengual, Jose R Martinez, Carlos Morro, Francisco Subires y Miquel Simonet.

Sustituciones: Lluis Salamanca por Juan Guasp (min.53), Francesc Guardiola por Francisco Subires (min.67) y Ibrahima Camara por Carlos Morro (min.84)

Manacor: Antoni Fons, Bartolome Morey, Pere Santandreu, Juan A Ortega, Rafel Salas, Francisco J Barbon, Bartolome Sancho, Jordi Ramis, Josep Roig, Joan Cabrer y Rafael Caldentey.

Sustituciones: Guillem Llodra por Jordi Ramis (min.77), Sebastian Vadell por Josep Roig (min.84), Xavier Mayol por Francisco J Barbon (min.86) y Rafel Noguera por Joan Cabrer (min.89)

Goles: 0-1 Josep Roig (min 33)

Árbitro: Victor Manuel Morey Garcia. asistido por Ivan Cruz Romero y Gabriel Fiol Alzamora.

Tarjetas: Bartomeu Rossello (amarilla, min 39), Carlos Morro (amarilla, min 59) y Antonio Amengual (amarilla, min 85) para el Alaro. Pere Santandreu (amarilla, min 70) y Bartolome Morey (amarilla, min 81) para el Manacor.

Comentario:

L’Alaró s’ha vist superat pel Manacor. Justa victòria de l’equip de Llevant.

El partit començà amb clar domini visitant, tocant la pilota amb tranquil·litat al mig del camp on superà clarament la lluita. L’Alaró es replegà a darrera esperant la seva oportunitat a la contra. La primera i única oportunitat dels blancs en tota la primera part la tingueren al minut 12, al rematar Marc a fora una falta treta pel capità Toni Amengual.

L’equip local es defensava amb criteri de les envestides del Manacor. En gran part, l’equip era ordenat i ben col·locat en defensa pel seu experimentat central Gaspar Amengual (jugador més destacat de l’equip alaroner).

El gol arribà al minut 33, on Josep Roig superà per d’alt al porter que es quedà a mitja sortida. La jugada ve per una falta d‘enteniment de la defensa local. Abans, el conjunt manacorí havia tingut una altra ocasió clara i un gol correctament anul·lat. Al final de la primera part, també tingué una altra ocasió clara al rematar una pilota al pal dins l’àrea i tot sol davant la porteria.

Començà la segona part amb gol anul·lat (altra vegada per correcte decisió) al primer minut al Manacor. A mesura que passaven els minuts el conjunt alaroner estirava línies, entrà Francesc “Miua” que donà profunditat i aire fresc en atac. Aquesta segona part l’Alaró estava més ficat dins el partit, on cercava el gol desesperadament amb més cor que cap i empès per la seva càlida afició.

Cal destacar, que al darrer minut l’àrbitre no xiulà un clar penal. A una contra dels blancs, Miquel Simonet fa una passada a l’interior de l’àrea que pegà a la mà del defensa visitant.

 

 

Joan para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.