Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 1 Constancia

Merescut empaat del Campos

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Campos: Gaspar Veny, Guillermo Petricorena, Nicolas Mercadal, Julio J Huertas, Joan Mercadal, Juan Carlos Mesquida, Jose A Barcelo, Rafael Caldentey, Daniel Bardolet, Franco G Ochonga y Alejandro Aelen.

Sustituciones:  Albert Gonzalez por Alejandro Aelen (min.80).

Constancia: Sergio Sanz, Juan C Murillo, Oscar Navarro, Bernat Rossello, Francisco Gari, Jose Bueno, Bartolome Ramirez, Jose M Contreras, Juan J Seco, Francisco Plata y Ignasi Dalmedo.

Sustituciones: Javier Pons por Ignasi Dalmedo (min.44) Francisco M Garcia por Francisco Plata (min.81) y Onofre Riera `por Bartolome Ramírez (min.88).

Goles: 1-0 Franco G Ochonga (min 12) y 1-1 Ignasi Dalmedo (min 30)

Árbitro: Alvaro Varon Aceiton. asistido por Adrian Montero Cladera y Marc Estan Colomar.

Tarjetas: Rafael Caldentey (amarilla, min 8), Franco G Ochonga (amarilla, min 23), Nicolas Mercadal (amarilla, min 60) y Guillermo Petricorena (amarilla, min 64) para el Campos. Bernat Rossello (amarilla, min 57), Jose Bueno (amarilla, min 64) y Francisco Gari (amarilla, min 86) para el Constancia.

Comentario:

Partit jugat avui capvespre al Municipal de Campos i que ha acabat en empat a un gol i a on no s’ha vist la diferència en la classificació dels dos equips.
Molt bon partit jugat per part del Campos, fent ús de les seves armes, i que no ha permès maniobrar ni fer el seu joc a l’equip inquer, un dels equips capdavanters d’aquesta tercera divisió. De fet, basta veure que el partit jugat avui no ha tengut res a veure amb el jugat a Inca, que suposava el debut de Jaume Mut a la banqueta del Campos.
S’ha avançat l’equip local en el minut 12, aprofitant Franco una indecissió defensiva del Constància per batre Sanz. No ha sortit enxufat l’equip visitant, i això ho ha aprofitat el Campos. Després poc a poc, l’equip inquer s’ha anat ficant dins el partit i en una de les poques, sinó la única, jugada trenada ha marcat l’empat per mitjà d’Ignasi Olmedo. Amb aquest resultat d’empat a un s’ha arribat a la mitja part.
A la segona part, no hi ha gaire coses a destacar, més que els dos equips ho han donat tot, però no s’han generat ocasions de gol a cap de les porteries.
Podem qualificar el resultat de just, valorats els mèrits dels dos equips.

Biel Sastre para Fútbol Balear.
Fotos de Sergio Sanz para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.