Crónica 3ª Div.: Alcudia 0 – 2 Constancia

Alcudia: Pedro Colom, Ruben Castro, Rafael Nicolas, Joan M Bergas, Joan Pascual, VicenÇ Juan, Jaume Mairata, Pedro Socias, Alejandro Cabezas, Sergio Perello y Juan J Romero.

Sustituciones: Coulibaly Lassine por Alejandro Cabezas (min.46), Juan A Romero por Joan M Bergas (min.67) y Esteban Romero por Rafael Nicolas (min.78)

Constancia: Sergio Sanz, Juan C Murillo, Oscar Navarro, Bernat Rossello, Francisco Gari, Jose Bueno, Gabriel Burguera, Jose M Contreras, Bartolome Ramirez, Onofre Riera y Gabriel Gili.

Sustituciones: Ignasi Dalmedo por Gabriel Burguera (min.75), Antoni Jou por Onofre Riera (min.80) y Cristofol Torres por Oscar Navarro (min.89)

Goles: 0-1 Jose Bueno (min 50) y 0-2 Gabriel Gili (min 80)

Árbitro: Javier Garcia Ferrer. asistido por Luis Bestard Servera y Rafael Moll Alabarces.

Tarjetas: Juan J Romero (amarilla, min 16), VicenÇ Juan (amarilla, min 22), Joan Pascual (amarilla, min 47), Jose Barcelo (amarilla, min 51), VicenÇ Juan (amarilla, min 84) y Juan A Romero (amarilla, min 89) para el Alcudia. Bernat Rossello (amarilla, min 27), Gabriel Burguera (amarilla, min 35), Gabriel Gili (amarilla, min 80) y Oscar Navarro (amarilla, min 88) para el Constancia.

Partit descafeinat el disputat ahir a Inca. Després de l’aturada lliguera, es presentava un partit interessant amb l’Alcúdia que encadenava una ratxa d’onze partits sense conéixer la derrota i que el colocava segon a la taula. El Constància, per la seva part, necessitava els tres punts per no desenganxar-se de les posicions nobles. Bona entrada a Inca per veure el partit.

El partit s’inicia amb un lleuger domini del Constància que com ens té acostumats ha mogut bé la pilota i amb criteri, però sense ocasions clares.

Del poc interessant que ens va oferir la primera part va ser una pena màxima pitada sobre Rafita al minut 28 que el davanter alcudienc va tirar directament defora i un mà a mà amb el porter de Biel Gili que atura l’ex-constancier Pedro Colom. Molt haguéssin pogut canviar les coses d’anotar-se aquest penal o aquest mà a mà, però la pilota no ha entrat.

Poc més en aquesta primera part, sense massa futbol i amb ocasions a compta-gotes.

Destacables les tornades a Inca d’ex-jugadors inquers com Pedro Colom, Rafita o Esteban Romero, que es retrobaren amb antics companys com Bernat Rosselló, qui fa dues temporades va jugar a l’equip alcudienc.

En la segona part i gràcies a un córner s’estrenava el marcador al minut 50 mitjançant Jose Bueno qui imposa la seva altura dintre l’àrea i anota el primer gol local d’una bona rematada de cap.

Malgrat no realitzar un futbol espectacular ni tremendament ofensiu l’equip inquer complia en la seva escomesa, des de la defensa a l’atac, avui protagonitzat per Biel Gili, un home habitual de banda que va desfer-se molt bé a la punta de l’atac.

Precisament en Biel, després del mà a mà que ha tengut a la primera part, ha disposat d’una segona oportunitat després de robar la cartera al defensa i no l’ha deixat escapar batent al porter com un autèntic davanter centre per sota les cames. Això era al minut 80, un gol que sentenciaria el partit i deixaria els 3 punts per a l’equip inquer.

Amb 2-0 a l’electrònic el Constància ha sabut aguantar el temps restant i així han acabat els noranta minuts.

En general molt bona actuació del C.E. Constància que acumula tres punts importantíssims per no separar-se del tren d’adalt.

L’equip blanc-i-negre queda situat en 6è lloc amb 26 punts i segueix a tan sols tres del play-off i a cinc del líder Formentera, a qui retalla dos punts en aquesta jornada. L’Alcúdia, per altre banda, queda situat en 5è lloc i a cinc punts del líder.

Fotos de Magdalena Ramis para Fútbol Balear.