Crónica 2ª División B: Llagostera 4-2 Valencia Mestalla

El Llagostera vence al Valencia Mestalla

Llagostera: Wilfred, Aimar, Vallho, Diego Rangel, Quim Boadas, Tito (Jordi Masó, 86′), Espolita, Eloi (Pedrito, 76′), Virgili (Enric Pi, 83′), Uri i Tarradellas.

Valencia Mestalla: Saúl, Carles Salvador (Cristian, 46′), Salva Ruiz, Pardo, Pol, Marc (Tano, 46′), Carles Gil, Miñano, Paco Alcácer, Montoro i Bernat (Roberto, 56′).

Gols: 1-0 (Uri, 1′). 2-0 (Aimar, 8′). 2-1 (Montoro, 11′). 3-1 (Eloi, de penal, 38′). 4-1 (Tarradellas, 64′). 4-2 (Paco Alcácer, 91′).

Árbitre: Ortiz Blanco (Madrileny).

Targetes: Grogues a Carles Salvador, Carles Gil i Roberto (València Mestalla).

Camp: Municipal

Comentari:

MERAVELLOS PUNT I FINAL DE LA LLIGA AL MUNICIPAL

SENSACIONAL, amb majúscules. El darrer parit al Campionat de Lliga al Municipal no podia ser millor. Per ambient, per resultat i per joc. La Unió Esportiva Llagostera ha fet gaudir els seus seguidors amb el, probablement, millor partit de la temporada. El somni del play-off segueix ben viu…

El Municipal ha igualat entrades mítiques com la del dia del Cerceda a la promoció d’ascens o davant L’Hospitalet a la Copa del Rei. Però alguns dels 1.200 espectadors presents han entrat al camp… quan el Llagostera ja guanyava per 2-0!. La sortida dels d’Oriol Alsina ha estat impressionat. Al minut 1, Uri ha creuat molt bé una gran passada de Tarradellas, i al 8′ Aimar ha saltat més que mai -i ja és dir- a la sortida d’un córner tret per Eloi i la seva rematada de cap ha acabat al fons de la xarxa. Això sí, el València Mestalla ha demostrar la seva qualitat -sobre tot de mig camp cap endavant- i Montoro de cap (11′) ha confirmat que el partit no seria fàcil pels gironins.

El joc ha perdut una mica d’intensitat a la segona part d’aquest període. Wilfred ha tret una ma miraculosa després d’una rematada de Bernat abans que Uri, més combatiu que ningú, caigués a l’àrea després d’una entrada de Carles Salvador. Eloi no ha fallat des d’el punt fatídic. 3-1 abans del descans, tot i que un xut de Virgili refusat per Saúl hauria pogut suposar el quart.

A la represa el Llagostera, sempre molt ben plantat i jugant amb ordre i criteri, encara ha estat més clar dominador, amb moltíssimes arribades perilloses. Uri per dues vegades -la segona en una magnífica acció d’estratègia- i Vigili haurien merescut el premi del gol. Especialment aquest últim, que ha ‘volat’ per rematar de cap fora per poc després d’una jugada estratosfèrica de tot l’equip, tocant i progressant de manera fabulosa des de la defensa enmig dels ‘olés’ del public.

El Municipal era uina festa, i ho ha estat més encara quan Tarradellas ha aprofitat una passada letal de Virgili per superar al porter a la seva sortida. Faltaven 25 minuts però tot estava dat i beneït, i el darrers minuts, fins i tot el gol d’Alcácer en el temps d’afegit, han estat testimonials. Al final, comunió total entre públic i jugadors amb l’himne del club de fons… El somni de la promoció d’ascens a la Liga Adelante segueix ben viu, encara que caldrà estar atent als resultats de demà i, evidentment, guanyar a Andorra el proper diumenge.

ORIOL ALSINA: “EL PUBLIC ENS HA AJUDAT MOLT”

El tècnic llagosterenc ha destacat després del partit que “hem fet un gran partit. El València venia en un gran moment de forma, i té jugadors de qualitat, però nosaltres hem estat molt bé. Hem sortit endollats, hem mantingut la intensitat, hem estat encertats en estretègia… un dels millors partits de la temporada!”.

Oriol Alsina destaca que “hem fet la primera part de la nostra feina, ara toca guanyar a Andorra… No depenem de nosaltres mateixos, però crec que si acabem fent els darrers 9 de 9 -i per això només ens falten el 3 de la setmana vinent- jugarem la promoció. Amb 64 punts gairebé sempre s’ha fet play-off d’ascens…”. En el partit d’avui “ha estat fonamental el recolzament de la gent, que ens ha ajudat molt i crec que s’ho ha passat molt bé. Destacar gent del meu equip? Tothom ha estat sensacional… Sempre dic que la fortalesa del Llagostera es el grup. Jugui qui jugui, tingui més o menys minuts, qui surt sempre rendeix…”.

Per l’entrenador del Llaghostera “ara toca guanyar a Andorra, que estic seguir que ho farem, i esperar. Estic convençut que la darrera jornada ens tocarà anar a veure algun partit que decidirà si juguem o no la promoció…”.