Crónica Benjamín F8(Gr. C): Campos 3-5 Sollerense

Campos: Bartomeu, Jaume, Jaime, Guillem, Juan M, Gaspar, Marc i Juan.

També jugaren: Miquel A, Adrian M i Alex

Sollerense: Pere, Javi, Dani, Sergi, Raul, Miquel, Carlos i Tomas.

També jugaren: Juan, Alfons, Benet i Sami.

Gols: 0-1 Sergi, 1-1 Gaspar, 2-1 Jaime, 3-1 Jaime, 3-2 Benet, 3-3 Tomas, 3-4 Tomas, 3-5 Miquel.

Àrbit: Marcos García del Sol

Comentari:

Partit disputat ahir vespre al camp de Campos entre el segon calssificat de la taula, el Sollerense, i el tercer, el Campos. Ja s’esperava que el partit tendria un bon joc per a part dels dos equips, però a més d’aquest bon joc es pogue veure una incrible remontada per a part dels verdiblancs.

Els dos equips sortiren a endur-se’n els tres punts, i fou l’equip solleric qui a pocs minuts de començar l’encontre encaixà el seu primer gol, aquesta vegada fou Sergi qui aficà la pilota entre els tres pals. Però els locals no tardaren gens a despertar i instants desprès Gaspar posà l’empat al marcador. Desprès fou Jaime que girà el marcador a favor del Campos que de cada vegada més s’anava apoderant del partit. També fou Jaime qui tornà a marcar per a posar el 3-1 i arribar al descans amb una adventage i una comodidad considerable al marcador.

Malgrat els sollerics necessitessin almenys dos gols per puntuar, no es rendiren en cap moment i es començaren a centrar una mica més al partit. Fou Benet qui marcà un gol i així anar disminuint la adventage de gols. Després fou Tomas qui a pilota aturada aconseguí el gol de l’empat. Un empat que suposà una lluita encara molt més intensa per a part dels sollerics que no deixaren de presionar la meta del porter local en cap moment. Tomàs minuts desprès tornà a aficar la pilota dins la porteria per girar una altre vegada el marcador, però aquesta vegada a favor de l’equip solleric. Ja fou a pocs minuts de que l’àrbit pités el final del partit quan Miquel posà la “guinda” final al partit amb un gol que deixava el definitiu 3-5 a un emocionant partit.

En definitiva un encontre on es va poder veure el perquè de que aquets equips estiguin tan amunt de la taula, i sobretot a un sollerense que mai deixa de cumplir el seu lema: “passi el que passi, sempre hem de lluitar fins al final”.