Preferente: Esporles 0 – Llosetense 0

Archivo Esporles
Archivo Esporles

Empate sin goles en Esporles.

Alineaciones:

Esporles: Flexas, Trias, Martinez, Flexas II, Trias II, Juampi, Frau, Menbrilla, Socias(Jordi Viso), Fraile, Frade(Martinez).

Llosetense: Llompart, Navarro, Capo(Reina), Dalia, Perez, Ripoll(Parets), Benito, Gaspi(Moranta), Calderon, Joel(Crespi), Luis Simó.

Colegiado: Julian Lopez Coll.

Tarjetas: Frade, Fraile, Trias y Trias II por el Esporles y a Lluis Simó, Joel, Gaspi, Perez, Crespi por el Llosetense y Roja directa a Calderón.

Comentari:

Partit a priori de la jornada a regional preferent, entre dos equips situats a la part alta de la classificacio.

La primera part dels dos equips a decebut als espectadors que avui en gran nombre s’han acostat fins a son quint per veure el partit, no hi ha hagut cap ocasio digne de resaltar durant la primera meitat,de cap dels dos equips.

La segona part els dos equips han sortit a pel partit, amb ocasions de gol per amdos equips, pero les mes clares han estat pel lloseti, a les botes de lluis simo(min.82′,90′), no han acabat en gol per molt poc, amb un jugador menys el lloseti(calderon 71′) ha seguit cercant la porteria advesaria, sense materialitzar cap ocasio, al final un empat a cero que el que fa es deixar encara un poc mes viva la lluita per la primera posicio a la regional preferent.

RR para FutbolBalear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.