PB Els Tamarells, partit i dinar amb socis a Ses Salines

Moment del dinar

Dissabte la PB Els Tamarells va organitzar dos actes a Ses Salines, un partit de futbol-7 inter-socis, i un dinar de germanor amb sorteig de viatges.

  El matí en el camp de futbol els socis jugaren un partit de futbol-7 entre els equips Marga Burguera Stars i Miquel Contestí Legends. Guanyaren els Burguera Stars per 8-4, amb gols Toni Burguera (4), Julià Gispert (2), Toni Salom i Manuel Jiménez; mentre Antoni Salom (3) i Antoni Xavier Oliver marcaren pels Contestí Legends.
  Pel Burguera Stars formaren Miquel Àngel Salom, Pedro Medina, Marga Burguera, Julià Gispert, Sebastià Vidal, Toni Salom, Manuel Jiménez i Toni Burguera; i pel Contestí Legends Miquel Bonet, Manuel Vázquez, Ginés Garcia, Bel Maria Oliver, Apol·lònia Salom, Miquel Contestí i Antoni Xavier Oliver.
  En el dinar els socis saliners ompliren el Bar Estarellas i gaudiren del dinar veient el partit Eibar-R. Madrid, que acabà amb derrota blanca. Durant el dinar es sortejaren, entre tots els socis 10 viatges per anar a veure el partit de Lliga FC Barceolona – Celta; així com, entre els socis assistents, un viatge per dues persones per anar a veure el mateix partit. Els afortunats foren:
– Soci nº 507 Miquel Perelló Burguera (COLÒNIA SANT JORDI)
– 1ª suplent, sòcia nº 938 Esperança Ginard Sunyer (CAMPOS)
– 2n suplent, soci nº 128 Antoni Xavier Oliver Mas (FELANITX)
  Una gran jornada de barcelonisme, que tindrà continuïtat demà a les 20h.30′ en el Bar Centro de Sant Joan, amb un pamboli amb socis i sorteig de viatges, visionant el partit de Champions PSV Eindhoven – FC Barcelona.
  La Junta Directiva

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es