PB Els Tamarells, acte de germanor amb la penya de Porreres

.

Tal com férem fa uns mesos amb la PB Manacor, aquesta vegada repetírem l’experiència de fer un acte d’agermanament amb un altra penya veïna, una de les més antigues de les Illes amb 35 anys, la PB Porreres.

Fou en un sopar celebrat a Sa Fonda, i amb assistència de socis i direcitus d’ambdues penyes, així com els presidents Bernadí Barceló de la PB Porreres i Sebastià Oliver de la PB Els Tamarells. També hi fou present el president de la Federació de Penyes Òscar Escoda.

Després del sopar els penyistes pogueren visionar el partit de Lliga Vila-real – FC Barcelona, que acabà un espectacular 4-4.

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.