PB Els Tamarells, sopar amb socis a Bunyola, i sorteig de viatges

Socis bunyolins en el sopar

ELS SOCIS BUNYOLINS VIBREN AMB EL BARÇA

La passada setmana celebràrem en el Bar Central de Bunyola un sopar amb socis, coincidint amb el partit de quarts de final de Copa entre el FC Barcelona i el Sevilla. Els socis bunyolins gaudiren d’una emotiva vetlada amb bon sopar, sorteig de viatges i el gran partit del nostre equip, que derrotà al Sevilla per 6-1. Acabat el sopar es feu un sorteig, entre els socis assistents, d’un viatge per dues persones amb entrada per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – RCD Espanyol (31 de març), amb el següent resultat:
– Titular, soci nº 954 Mateu Joan Sastre (SANTA MARIA)
– 1r suplent, soci nº 526 Antoni Balle Conti (BUNYOLA)
– 2n suplent, soci nº 1273 Pau Debon Santandreu (BUNYOLA)
  El  proper sopar amb socis serà el proper dimarts 19 de febrer en el Bar Es Cassino de Cas Concos, coincidint amb el partit d’anada de vuitens de finals de Champions League Olympique Lió – FC Barcelona.
La Junta Directiva

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.