PB Els Tamarells, la nostra penya amb el filial del Barça femení

.

LA PB ELS TAMARELLS SEGUINT LES FEMINES DEL FC BARCELONA B

Diumenge passat el FC Barcelona femení de 2ª Divisió visitava el terreny de Son Sardina a Palma. I una representació de socis de la PB Els Tamarells va assistir al partit, com és habitual quan els equips del nostre club visiten la nostra illa.
El partit fou dominat per l’equip de Son Sardina, i s’imposà per 1-0 gràcies al gol de falta aconseguit per Melody De Dios en el minut 48. No obstant, abans del gol les blaugranes tingueren opció de marcar en un dispar que va anar a parar al pal. És la primera vegada que les mallorquines guanyen al Barça en els cinc anys que fa que el Son Sardina juga a Segona Divisió.
El FC Barcelona ara és quart amb 32 punts, mentre l’equip mallorquí dirigit per Guillem Amer s’allunya de les places de descens i és desè amb 23.
En la propera jornada les barcelonistes, entrenades per Jordi Ventura reben l’Espanyol en el derbi de la Ciutat Comtal.

 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.