PB Els Tamarells, molta participació en la quarta calçotada popular

.

Dissabte passat va tenir lloc la quarta Calçotada Popular organitzada per la nostra penya, aquest any amb rècord de participació, amb més de 120 apuntats. Al vols de la una del una del migdia es va encendre el foc per posar els calçots al caliu per a llavors repartir-los juntament amb la carn, salsa romescu, vi, begudes, pa, gelat, ensaïmada i cafè. Els assistents gaudiren d’un bon dinar i d’un clima òptim per l’esdeveniment.

  La sorpresa del dia fou l’assistència inesperada del jugador del FC Barcelona Joan Estella i del periodista del Mundo Deportivo Joan Poquí.

  Una vegada acabat el dinar hi hagué rifa de productes i sortejos de viatges per anar a veure el Barça.

  Després en el Cafè Can Moix es pogué seguir la festa amb l’actuació del grup Big Yuyu.

  Els socis penyistes aprofitaren la jornada per inscriure en la petició d’entrades per a la final de Copa, més de 70 ho feren. Aquestes es sortejaren en públic extraient 20 titulars i 10 suplents, pendents de saber de quantes entrades finalment podrem disposar pel partit que es jugarà el proper dissabte 25 de maig a Sevilla entre el FC Barcelona i el València.

 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.