PB Els Tamarells, vine amb la penya a veure les semis de la Champions femenina

.

DIA 28 VINE A LES SEMIFINALS DE LA CHAMPIONS LEAGUE FEMENINA FC BARCELONA–BAYERN MUNICH

EL BARÇA DE NA MARIONA POT FER HISTÒRIA

El diumenge dia 28 d’abril a les 12 hores en el Mini Estadi el primer equip femení del  FC Barcelona jugarà el partit de tornada de semifinals de la Copa d’Europa davant el Bayern de Munich alemany. Pot ser la primera vegada que un equip de la Lliga espanyola arriba a una final de Champions. La PB Els Tamarells prepara una expedició per anar i tornar el mateix diumenge després del partit, subvencionant els bitllets d’avió amb un cost final pel soci resident de 45 euros. El termini d’inscripció és fins el dia 15 d’abril. Vos podeu apuntar a la nostra seu en l’horari d’atenció al públic (dilluns, dimecres i divendres, de 19 a 20h.30’), o bé a la nostra adreça pbelstamarells@gmail.com . Les places són limitades.

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.