L’Alqueria, guanyador del XIV Torneig de Sant Roc

Bernat Sans va rebre homenatge a s’Alqueria Blanca

L’equip de II Regional de l’Alqueria, dirigit per Miquel Barceló, s’ha proclamat aquest dimecres brillant campió del XIV Torneig de Sant Roc disputat aquests dies en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca, després de vèncer a la final per 2-1 al Murense. A la primera part no hi hagué gols tot i que hi hagué bones ocasions, quasi totes de l’Alqueria per part de Guillem Salom i Iván Moreno, amb xuts desviats. El murer Joan Moragues, just abans del descans, xutava a les mans de Toni Antich.

Tot just començar la segona part, el Murense marcà el seu gol mitjançant Gaspar Pujol amb un fort xut a dins l’àrea. A mitjan segona part empatava Guillem Salom de jugada personal, el mateix jugador que en el minut 85 col·locava la pilota vora el pal i marcava el 2-1 definitiu que donava el Sant Roc a l’Alqueria. Joan Toni Serra desaprofità bones ocasions per l’equip de Muro en els darrers instants.

Abans de la final, Murense i Alqueria varen retre homenatge a l’ex-jugador del Mallorca Bernat Sans Perelló, molt vinculat als dos clubs: jugador del Murense de III Divisió a la dècada dels 50 i entrenador de l’Alqueria entre 1976 i 1991.