Crónica Fase descenso a 1ª Regional: Alquería 0-2 Murense

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: Mercadal Artigues, Guerra Segura, Burguera Fuentes, Adrover Julia, López Terrones, Hernández Méndez(Rigo De La Dueña, 83′), Fiol Ramírez, Rodríguez Cruz(Martinez Navarrete, 86′), Pineda Camacho(Bustamante Raya, 86′), Blanco Morales, Mellado Pastor(Ramirez Rodriguez, 32′).

Murense: Perelló Ferra, Borras Catalá(Castillo Bravo, 65′), Alomar Ramis, Pico Gallardo, Rivas Riquelme(Villmer Pons, 58′), Risco Bennasar, Duran Cano(Palou Comas, 77′), Lara Hernández, Cabral Pozzo, Moragues Fehrer, Tauler Pascual.

Goles: 0-1 Cabral Pozzo, Luciano(36′), 0-2 Risco Bennasar(86′)

Árbitro: Leandro Martín Zozaya Ambrosio, asistido en bandas por Alin Enache, Costinel y Nicolás Romero Giménez.

Tarjetas: amarillas para Rodríguez Cruz (36′) y Fiol Ramírez (87′) por el Alquería.

Comentario:

Es va guardar un minut de silenci per Domingo Moya Sánchez (jugador de l’Alqueria entre 1976 i 1980), mort als 76 anys el passat 7 d’abril. És el primer jugador que perd la vida de l’onze titular de l’Alqueria que va jugar el primer partit oficial de lliga en el camp Jordi des Racó de Manacor el mes de setembre de 1976.

El Murense va tenir dificultats per inaugurar el marcador. Va ser en el minut 36 quan el local Raúl reclamava una falta rebuda prop del centre del camp, perdia la pilota i el contraatac l’aprofitava Luciano per fugir per velocitat per la banda esquerra i batre per baix a Mercadal. Quan el partit ja agonitzava Risco de cap va sorprendre al porter local i el batia per damunt ell.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.