Fins sempre capità!

.

Jose Manuel Herrera “Manu”, va comunicar fa poques dates a la direcció esportiva la seva retirada definitiva dels terrenys de joc. El gran capità “blue” penja les botes als 37 anys, camí dels 38, i ho fa en una de les millors temporades que se li recorda.

Jugador amb un compromís a l’altura dels grans campions , tanca una carrera futbolística on Ses Canaletes ha estat la seva principal casa, i amb una curta etapa de dos anys al CD Menorca entre mitjes. Integrant de la generació juvenil que va aconseguir grans èxits pel futbol lluisser, títols de Copa i Lliga inclosos, li queda el gust amarg de no haver aconseguit el mateix amb el primer equip malgrat tenir-ho a l’abast de la mà en diferents ocasions.

Exemple de superació i compromís per als més joves i mirall on mirar-se pelr la seva lluïta i sacrifici, la retirada d’un dels jugadors emblema del nostre escut és una pèrdua important per a l’equip. En una entrevista en passades dates en aquesta mateixa web, demostrava la seva fidelitat a uns colors que sempre seran seus.

Fins sempre capità!!

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es