Fins sempre capità!

.

Jose Manuel Herrera “Manu”, va comunicar fa poques dates a la direcció esportiva la seva retirada definitiva dels terrenys de joc. El gran capità “blue” penja les botes als 37 anys, camí dels 38, i ho fa en una de les millors temporades que se li recorda.

Jugador amb un compromís a l’altura dels grans campions , tanca una carrera futbolística on Ses Canaletes ha estat la seva principal casa, i amb una curta etapa de dos anys al CD Menorca entre mitjes. Integrant de la generació juvenil que va aconseguir grans èxits pel futbol lluisser, títols de Copa i Lliga inclosos, li queda el gust amarg de no haver aconseguit el mateix amb el primer equip malgrat tenir-ho a l’abast de la mà en diferents ocasions.

Exemple de superació i compromís per als més joves i mirall on mirar-se pelr la seva lluïta i sacrifici, la retirada d’un dels jugadors emblema del nostre escut és una pèrdua important per a l’equip. En una entrevista en passades dates en aquesta mateixa web, demostrava la seva fidelitat a uns colors que sempre seran seus.

Fins sempre capità!!

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.