PB «Els Tamarells», el nostre soci Toni Closa és acomiadat del Diari Sport.

Toni Closa

TONI CLOSA ÉS ACOMIADAT I SPORT DEIXA DE TENIR SECCIÓ PENYES

 
  El nostre soci d’Honor 1050, el periodista Antoni Closa Garcia, fou acomiadat la passada setmana del Diari Sport juntament amb 25 companys més. Fou una decissió unilateral en forma d’ERE del Grup Zeta cap aquest rotatiu que ha deixat al Diari Sport orfe de la secció «Penyes».
  Toni Closa va recollir el relleu de Demetrio González en el 2006 i va continuar fent una tasca molt valorada on l’actualitat penyística tenia la seva representació en una pàgina quasi a diari. Closa també fou autor de varis llibres de temàtica barcelonista com «Barça Etern» o «Gran diccionari de jugadors del Barça».
  Les penyes ens quedam sense Toni Closa, i sense el nostre espai en el Diari Sport, que ara només es concentrarà en el Mundo Deportivo.
  Des de la PB Els Tamarells lamentem moltíssim aquesta situació envers el nostre soci, i desitjam que des del FC Barcelona o des d’un altre mitjà de comunicació no es deixi perdre un valor tan preuat com ha estat Toni Closa durant els darrers onze anys.
  Saps, Toni, que en la nostra penya sempre hi tens uns amics, agraïts de tantes atencions que ens has dispensat. Molts ànims, Toni Closa.
 
La Junta Directiva

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.