Entrenadores del CD Llosetense

.

El Club Deportivo Llosetense anuncia els equips que disputaran aquest any competició oficial i les respectives dates d’inici dels entrenaments al Municipal Es Puig.

El primer equip, dirigit per Nico López, començarà el 19 d’agost la lliga de la Tercera Divisió, després d’haver iniciat els entrenaments el mes de juliol.

Walter Roura “Pancho”, que comandarà el segon equip, després de confirmar-se l’ascens de categoria, competirà a la Primera Regional Preferent. Per tant, el començament de la lliga será dia 19 del present més d’agost.

L’equip femení, dirigit per Bernat Coll, donarà el sus a la competició el proper dia 16 de setembre.

I Marcos Eloy, al front del juvenil iniciarà la campanya a la Preferent el pròxim dia 23 de setembre.

Les altres categories del club des del cadet fins a l’Escoleta, començaran les sessions d’entrenament entre el 21 d’agost i el 14 de setembre. Els preparadors de cada conjunt i les dates d’inici seran les següents: Pep Corró (Cadet, 21 d’agost), Ángel Delgado (Infantil F-11, 21 d’agost), Toni Martínez (Infantil F-7, 21 d’agost), Carlos González (Aleví A, 29 d’agost), Manolo Romero (Aleví B, 28 d’agost), Francesc Vaz (Benjamí A, 5 setembre), Bernat Coll Ramón (Benjamí B, 4 setembre), Miquel Cuenca (Prebenjamí, 5 setembre), Tià Crespí (Escoleta, data per confirmar).

 

 

CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es