PB Els Tamarells, èxit de participació en el doble acte barcelonista en les festes de Santanyí

ELS SANTANYINERS TENYEIXEN UN CAP DE SETMANA DE COLOR BLAUGRANA

PB Els Tamarells, èxit de participació en el doble acte barcelonista en les festes de Santanyí

D’èxit rotund es pot qualificar el cap de setmana barcelonista viscut a Santanyí, amb motiu de les Festes de Sant Jaume.


   Va començar amb un partit de futbol-7 inter-socis de la penya. Amics de Miquel Vadell davant Amics de Miquel Escales, on s’imposaren els darrers per 8-5, anotant Llorenç Dalmau (5), Miquel Escales, Albert Vicente i Llorenç Cànaves per l’Escales Team; mentre Tomeu Covas (2), Cosme Salvà, Albert Sitjar i Miquel Vila ho feren pel Vadell Team.

  Els Amics de n’Escales formaren amb Juanjo Bonet, Pere Estelrich, Martí Losa, Tomeu Estelrich, Llorenç Cànaves, Pedro Caldentey, Llorenç Dalmau. Miquel Escales i Albert Vicente. Els Amics d’en Vadell amb Miquel Reina, Albert Sitjar, Miquel Vila, Tomeu Covas, Cosme Salvà, Xavier Prohens, Antoni Vela, Rafel Ginard i Mateu Ferrer.

  Després del partit més d’una trentana de socis es reuniren per sopar, vora el mar, en el Restaurant l’Arcada de Cala Figuera. Comptarem amb la companyia d’Oriol Cruz, actor del programa Crackòvia de TV3, i també soci d’Honor de la penya. Després del sopar de germanor es varen fer sortejos de 16 viatges, entre tots els socis, per anar a veure el Barça; i també un específic entre els socis assistents, ambviatge i entrada per a dues persones pel partit FC Barcelona – Betis (1ª jornada de Lliga), aquests foren els afortunats:

– Soci n° 592 Sebastià Rodríguez Binimelis (Santanyí)
– 1r suplent, soci n° 760 Xavier Prohens Fernández (Santanyí)
– 2n suplent, soci n° 518 Tomeu Estelrich Vidal (Santanyí)

  Foren dos actes entranyables on els socis gaudiren de moments ben agradables.

   La propera setmana dues activitats centren l’actualitat de la PB Els Tamarells, el dilluns l’assistència al Congrés Mundial de Penyes a Barcelona, i el dimarts a les 19h.30′ el Torneig Festes de la Mare de Deu a Campos, on la nostra penya jugarà un quadrangualar juntament amb les penyes mallorquinista, madridista i un equip de Sa Ràpita. Vos esperam a animar al nostre equip i a fer-vos una foto de grup amb els nostres jugadors.

La Junta Directiva

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.