Crónica Femenino Reg. Mallorca: Llosetense 0 – 2 Bunyola Club de Futbol

Victoria a domicilio del Bunyola
Alineaciones:

Llosetense: Mari C Tribaldo, Francisca Cerda, Maria M Crespi, Cristina Perez, Caterina V Ferrer, Melanie Salom, Lucia Jimenez, Virginia Perez, Marta Corcoles, Ana M Frau y Elena Villodres.

Sustituciones: Marta Cuenca por Francisca Cerda (min.46)

Bunyola Club de Futbol: Maria Antonia, Rosa Magdalena, Laura Oliver, Stina Ulrika, Cristina Rios, Esperanza Cañellas, Magdalena Mateu, Marta Mascaro, Paula Bosch, Salome S H Tai Tung y Irene Oliver.

Sustituciones: Maria Serrano por Marta Mascaro (min.72)

Goles: 0-1 Irene Oliver (min 34) y 0-2 Marta Mascaro (min 38)

Árbitro: Jose Ferrer Nonell.

Tarjetas:Cristina Perez (amarilla, min 43) para el Llosetense.

Comentario:

Partit que com és preveia ha resultat difícil i es que el Llosetense, encara que es trobi a les darreres posicions de la taula classificatòria es un equip que es mal de batre.

La primera meitat ha estat dominada per l equip de Bunyola, si bé però el Llosetense ha fet més de una contra bastant perillosa i es veia que es partit és podia complicar. En dues errades defensives locals el Bunyola ha fet dos gols i així s ha arribat al descans.

A la segona meitat el Bunyola ha fet canvis tàctics que han donat la efecte desitjat. El domini visitant s ha accentuat tant que en aquesta segona meitat el Llosetense no ha xutat a porta.

El Bunyola ha dominat a plaer i ha tengut moltes ocasions de gol, però també poc encert acabant el partit amb el 0 a 2.

Destacar a Stina al centre de la defensa, a Paula al mitg camp i a Laura tant a la defensa com a la mitja quan ha estat canviada de posició.

JFP para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.