Crónica 2ª División: Girona FC 1-0 RCD Mallorca

Un gol de Juanpe a tres minuts per al final dóna al Girona la victòria contra el Mallorca

El Mallorca vuelve de vacío de su vista a Girona

Alineaciones:

Girona FC: René, Kiko Olivas, Alcafá, Juampe, Granell, Sebastián Coris(Mojica min.77), Alcaraz, Aday, Borja G(Longo min.62)., Portu(Eloi Amagat min.82), Sandaza.

RCD Mallorca: Cabrero, Campabadal, Héctor Yuste, Raillo, Angeliño, Juan Domínguez(Saúl min.91), Culio, Sasa Zdjelar, Lago junior, Mountinho(Leckic min.76), Pol Roigé(Brandon min.62).

Gol: 1-0 Juanpe min.87

Árbitro: Isidro Díaz de Mera Escuderos asistido en bandas por Marcos Cerdán Aguilar y Diego Santaursula Aguado del comité territorial castellano-manchego.

Tarjetas: amarillas a Sandaza min.30 y Eloi Amagat min.89 por el Girona y a Culio min.35 y 85, Sasa Zdjelar min.50, Campabadal min.77 y Lago Junior min.90 por el Mallaorca.

Comentario:

Un gol de Juanpe en rematar un córner ha donat avui els tres punts al Girona davant el Mallorca a Montilivi. El Girona ha portat el pes del partit des dels primers minuts però les millors ocasions de la primera meitat han estat balears. El Mallorca ha gaudit de fins a quatre oportunitats per avançar-se en el marcador. La més clara, una rematada de Lago Junior que René ha desviat amb la punta dels dits. La pilota ha impactat en el travesser abans de sortir a córner.

Després del pas pels vestidors, els gironins han millorat i han arribat amb més insistència sobre la porteria de Cabrero, tot i que sense massa perill. Juanpe, de cap, ha enviat el primer avís als visitants a cinc minuts per al final. Falta servida per Granell i Juanpe ha rematat de cap, fora, a la dreta de la porteria visitant. Dos minuts més tard, el mateix central, prop del pal, esquerre, ha rematat a gol una centrada del mateix Granell després d’un córner. Victòria i tres punts per al Girona que continua en la lluita per l’ascens a Primera divisió.

Redacción
Girona FC

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.