PB Els Tamarells, la nostra penya guanya el Memorial Francesc Sola

Els Tamarells campeónes

Es Torrentó fou l’escenari de la tercera edició del Torneig Interpenyes Barcelonistes (Segon Memorial Francesc Sola), amb la participació de les penyes de Pollença, Peguera i la nostra PB Els Tamarells; i amb el record del nostre enyorat directiu Francesc Sola.

La PB Els Tamarells va reeditar el triomf aconseguit ja en les dues edicions anteriors, guanyant els dos partits, 1-0 a la PB Peguera, amb gol de Jaume Vidal, i 5-2 a la PB Pollença, amb dos gols d’Antoni Bonet, dos de Jaume Vidal i un de Tomeu Martorell, per la nostra penya, i amb dianes de Joan Toni Martorell i Joan Miquel Planas pels pollencins.

La PB Pollença fou segona amb tres punts, guanyany per 5-2 a la PB Peguera, amb gols de Joan Toni Martorell (3), Francisco Cifre i Josep Gómez, mentre Santi Santos anotava per la PB Peguera.

L’equip de la PB Els Tamarells fou dirigit per Miquel Àngel Riera, ajudat per Miquel Roig, Pep González i David Garrido, Gaspar Noguera, i Guillem Pascual, i formaren Xim Vidal, Berna Pérez, Pau Martí, Kike Garzón, Tomeu Martorell, Vicenç Xavier Sans, Joan Obrador, Joan Marc Riera, Jaume Vidal, Antoni Xavier Oliver i Antoni Bonet.

El conjunt de la PB Pollença, baix les ordres de Joan Antoni Cifre, ajudat per Josep Capó, Josep Crespí i Joan Capellà, formà amb Pedro Bauçà, Miquel Amengual, Jaume Simó, Joan Sion Borràs, Joan Miquel Planas, Marc Llompart, Francisco Cifre, Joan Toni Martorell i Josep Gómez.

La PB Peguera, dirigida per Sebastián Palmer, se va alinear amb Gabriel Camps, Carlos Molina, Francisco Garrido, José Maria Sánchez, Manolo Díaz, Jaime Juan i Santiago Santos.

Els àrbitres foren Òscar Escoda i Àngel Martínez. Acabat el torneig, en el mateix bar d’Es Torrentó, va tenir lloc un refrigeri i l’entrega de trofeus, amb la presència del regidor d’Esports Pere Cler.

La PB Els Tamarells vol donar les gràcies a les penyes participants, als àrbitres, al CE Felanitx, a l’Ajuntament de Felanitx, i felicitar al nostre equip per l’esforç i la victòria.

La Junta Directiva

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.