Crónica 2ª División B: At. Baleares 1-1 CE Sabadell

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

AT. BALEARS: Carl Klaus, Marce, Vallori, Manu, David Prieto (Esteban, minut 78), David Sánchez, Xisco, Kike, Tete (Avi, minut 88), Fullana i Rubén Jurado.

C.E. SABADELL: Jokin, Javi Barrio, Verdú, Pol, Manu, Adri (Clausí, minut 46), Jordan Sánchez, Yeray, Carreño, Jordi López (Ian, minut 46) i Migue (Jordan Gaspar, minut 81).

GOLS: Minut 16. 1-0, Xisco. Minut 65 1-1, Migue García.

ÀRBITRE: Fernando Navarro Collados (Comitè valencià). Aturà el partit al minut 9 (0-0) a causa de la forta pluja. Després de quasi una hora ordenà la represa.

TARGETAS: Targeta groga a Yeray (minut 55), a la banqueta visitant (minut 55), Rubén Jurado (minut 67).

INCIDÈNCIES: Sisena jornada de la Lliga de Segona Divisió B. Camp de Son Malferit. Pluja abundant, que provocà l’aturada del partit al minut 9. Es va reprendre quasi una hora després. El C.E. Sabadell, que havia arribat a Palma a les 14.00 hores a causa del retard del vol procedent de Barcelona, vestí de blanc i vermell.

COMENTARI:

La pluja marcà un partit que va començar a les 18.00 hores, s’aturà a causa del diluvi i es va reprendre quasi una hora després. Just començar, Jurado va tenir una bona opció de gol i després de l’aturada del xoc, a la represa, Xisco, amb una centrada-xut marcà el 0-1 després que el porter navarrès del Sabadell, Jokin, toqués l’esfèrica. Dos minuts després, nova ocasió de Jurado i la resta del primer temps, pura despesa física. Era impossible trenar futbol. Tot i això, l’Atlètic Balears es mostrà superior, defensant amb força i provant els llançaments llunyans a la porteria contrària.

Després del descans, la lluita continuà. L’entrenador del Sabadell, José Manuel Solivelles, donà entrada Ian González i Clausí per Jordi López i Adri, respectivament, i l’equip frenà millor l’Atlètic Balears. De fet, David Prieto evità l’empat després d’un xut de Ian, que havia rebutjat Carl Klaus.

El Sabadell empatà en una acció de desgràcia. Carl Klaus no va poder bloquejar una pilota alta i Migue va anivellar el xoc.

Christian Ziege potencià el mig camp amb l’entrada d’Esteban (va fer fora David Prieto) però al tram final el Sabadell aguantà el tipus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotos de Guiem Sánchez para Fútbol Balear.
ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.