El Llosetense assisteix com a convidat a Son Moix

Los jugadores del Llosetense en la foto con el Palma Futsal

Els homes de Nico López reberen la invitació del Palma Futsal a un partit avançat de la jornada 10 de la Lliga Nacional de Futbol Sala

El Llosetense, liderat per Pedro Ignaci, Biel Nico i Nico López, va fer acte de presència al pavelló de Son Moix per donar suport al Palma Futsal, segon classificat de la Primera Divisió del Futbol Sala i que ahir va rebre al líder de la competició, l’Inter Movistar. El club de ciutat va tenir un gran detall amb el club, donant una sèrie d’invitacions. Durant el descans del partit, els mitjans de comunicació volgueren congelar el moment mitjançant una fotografia en grup dels dos equips que, posteriorment, es va publicar damunt les xarxes socials.

També hi assistiren alguns dels jugadors de l’Atlètic Balears. No obstant això, el Palma Futsal no pogué aconseguir els tres punts que haguessin suposat l’assalt al lideratge de la Lliga. Els locals varen caure per 2-6. Això sí, l’espectacle estava servit amb l’actuació de qui és considerat el millor jugador del món, Ricardinho, a més de l’actual campió del torneig.

Tant el Palma Futsal com el Llosetense manifestaren el seu agraïment a través de les xarxes socials i animaren a la gent per a que no falti a les cites setmanals del conjunt que dirigeix Juanito, que l’any passat protagonitzà la seva millor temporada de la història, quedant entre els quatre primers del campionat domèstic.

CDllosetense.es

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.