Crónica Preferente: Port de Soller 3 – 1 Andratx

Victoria del Port de Soller ante el Andratx

Alineaciones:

Port de Soller: Pascual Garrido, Lluis Cañellas, Lluis Bernat, Francisco X Llado, Fabian Acosta, Marc Torres, Antonio Sampol, Guillem Cañellas, Juan Cabot, Gerardo Muñoz y Jose A Jimenez.

Sustituciones: Vicens Bover por Francisco X Llado (min.52), Pedro Cuart por Jose A Jimenez (min.61), Jorge A Viso por Gerardo Muñoz (min.83) y Alexis Garcia por Juan Cabot (min.89)

Andratx: Juan Sanchez, Juan Miguel, Francisco J Olivares, Jose Custodio, Jordi Monserrat, Tomas Palacios, Alejandro Pons, Francisco J Gonzalez, Mario Bota, Matteo Zampino y Sebastian Vives.

Sustituciones: Santiago J Santos por Jordi Monserrat (min.75)

Goles: 0-1 Sebastian Vives (min 19), 1-1 Gerardo Muñoz (min 44), 2-1 Gerardo Muñoz (min 59) y 3-1 Guillem Cañellas (min 89)

Árbitro: Rafael Serra Crespi. asistido por Jesus Alfonso Bessini y Ramon Llabres Galmes.

Tarjetas: Lluis Bernat (amarilla, min 29), Gerardo Muñoz (amarilla, min 31), Fabian Acosta (amarilla, min 49), Antonio Sampol (amarilla, min 52), Fabian Acosta (amarilla, min 61), Vicens Bover (amarilla, min 70) y Pascual Garrido (amarilla, min 85) para el Port de Soller. Francisco J Olivares (amarilla, min 37), Francisco J Olivares (amarilla, min 65) y Tomas Palacios (amarilla, min 74) para el Andratx.

Comentario:

Gran partit el disputat a Can Maiol entre 2 bons equips. La primera mitja hora a estat de l’Andratx a on ha tengut el domini del joc i han mantengut al Port controlat.

El minut 19 en Sebastia Vives aconsegueix de falta directa i per tot l’escaure el primer gol del partit. Era el 0-1 i el Port comença a reaccionar, agafa les rendes del partit i estira les seves linees. Al minut 45 en Chapu treu una falta i quan ja es cantava gol el porter Juan Sanchez la treu a corner, la treta del corner significa l’empat al marcador rematant Gerardo de cap magistralment

A la segona part i amb empat al marcador el Port segueix presionant a l’Andratx i una bona jugada d’en Vicenç acaba als peus de Gerardo que fa el 2-1, era el minut 59, pero 2 minuts despres l’arbitre xiula penal i expulsa per doble groga a Fabian, el penal l’atura en Pascual donant aire als portuaris.

4 minuts mes tard en Francisco Olivares toma a Cabot i l’arbitre li treu la segona groga, 25 minuts per davant i partit 10 contra 10. L’Andratx pitja i fica constantment pilotes desde banda dins l’area, pero la defensa portuari i el porter Pascual es mostren molt segurs, ja a les acaballes en Vicenç es queda tot sol davant el porter Juan Sanchez pero el seu tir surt a fora i ja al darrer minut es en Cabot que fa una passada dins l’area i la defensa de l’Andratx despeja, el rebui l’agafa en Guillem i engalta un fort tir fent el definitiu 3-1.

Emocionant i vibrant partit a on el Port ha tengut sort en moments puntuals. En aquests moments el Port es col.loca lider en solitari, un equip recent ascendit que esta donant una molt bona imatge

 


Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.