Crónica 3ª Div.: Santanyi 2 – 3 Peña Deportiva

Derrota por la mínima del Santanyí ante la Peña Deportiva

Alineaciones:

Santanyí: A. Lozano, Angel C., Xisco Garí, Nico, Estelrich, Lucho, Kiko, Simón, M. Sorell (Silver, min.46), Trontxo y Jaime ( Cristian, min.46).

Penya Deportiva: Seral, Ruben, Chupi, Pomar, Fofi, Pando, Bernal, Cruz ( De Pablo, min.62), Papi, Piquero y Aitor ( Bartolo, min.88).

Goles: 0-1 min.9 Bernal; 1-1 min.16 Simón; 1-2 min.32 Pando; 2-2 min. 57 Silver; 2-3 min.86 Papi.

Árbitro: Alfonso Carballal Vales. asistido por Juan Antonio Coll Perez y Damian Sebastian Ferretjans Arrom.

Tarjetas: Francisco Gari (amarilla, min 6), Bartolome Estelrich (amarilla, min 75) y Francisco J. Diego (amarilla, min 89) para el Santanyi. Diego Ruiz (amarilla, min 89) para el Peña Deportiva.

 Comentario:

Bon partit el disputat aquesta tarda al municipal de Santanyí, on la Penya arribava com a campió. Al minut 9 es va avançar l’equip visitant amb un gol de Bernal des del centre del camp; minuts més tard empataria Simon. Es tornaria a avançar la Penya amb un gol de Pando a la sortida d’un córner, amb aquest resultat s’arribaria al descans. A la represa el conjunt local seria superior, i en el 57 empataria per mediació de Silver. Els locals dominaven i va disposar de clares ocasions, però tant el juvenil Cristian que va disparar i va sortir fregant el pal, com sengles cops de cap d’Angel C. no aconseguirien el gol. I a falta de quatre minuts, van ser una altra vegada els visitants els que veurien portal i posant el definitiu 2-3 al marcador.

PAKETE JUTS para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.