Crónica Preferente: Murense 2 – 1 Campanet

Murense: Pere Noceras, Marti Canovas, Daniel Torres, Jesus Tamarit, Esteban Romero, Angel Guerrero, Miguel A Alvarez, Antonio Martorell, Timo Diethar GÜnter, Eneko Blanco y Javier Plaza.

Sustituciones: Antoni Ripoll por Pere Noceras (min.65), Mohamed Abid por Daniel Torres (min.84) y Niklas Villmer por Angel Guerrero (min.89)

Campanet: Juan Martorell, Rafael Bisquerra, Sergio Gonzalez, Antoni Capella, Alvaro Buades, Victor Perez, Vicente Reynes, Jaime Rayo, Joan Amengual, Miquel Cladera y Antoni Palou.

Sustituciones: Jaume Aguilo por Antoni Palou (min.63), Biel Capo por Rafael Bisquerra (min.73), Miguel A Bonnin por Jaime Rayo (min.87) y Tomeu Morell por Miquel Cladera (min.88)

Goles: 0-1 Vicente Reynes (min 28), 1-1 Daniel Torres (min 52) y 2-1 Angel Guerrero (min 84)

Árbitro: Carlos A. Garcia Sanchez. asistido por Mateo Busquets Ferrer y Juan Forteza Guerra.

Tarjetas: Antonio Martorell (amarilla, min 25), Daniel Torres (amarilla, min 53), Angel Guerrero (amarilla, min 53), Javier Plaza (amarilla, min 82), Timo Diethar (amarilla, min 84) y Timo Diethar (amarilla, min 87) para el Murense. Antoni Capella (amarilla, min 25), Miquel Cladera (amarilla, min 70) y Jaime Rayo (amarilla, min 74) para el Campanet.

Partit molt disputat entre Murense i Campanet que guanya l’ equip local per dos gols a un, en una primera part en que l’ equip visitant fou superior i que apart del gol de Reynes, va gaudir de ocasions suficients per anarse’n en mes diferencia que el 0-1.

La segona part el partit va canvia per complet i passar a dominar l’equip local en el minut 3 Martorell atura un ma a ma amb Guerrero just desprès desvia a corner un xut centrat de Romero i en el min 7 de la segona part una falta treta per Timo la defensa es queda immòbil i des-de el punt de penal Torres de cap empata el partit, amb l’ empat el Campanet ho intenta però sense acert, i a falta de 7 min per el final una errada de la defensa deixa a Guerrero ma a ma i aquesta vegada no perdona i dona la Victorià a l’ equip Murer.

El Campanet de la ma d’ Alvaro va tenir la darrera oportunitat però Tamarit l’atura amb ma-estria.

El mes just era l’ empat però el que manden son els gols el murense s’ apropa a la lligueta mentre el Campanet tendra que seguir lluitant per ferma la permanència.