Crónica 2ª División B: AE Prat 0-0 At Baleares

El Prat empata a cero con el At Baleares

AE PRAT: Toni, Sierra, Murillo, Ricarte, Larios, Rubén, Ignacio, Fernando (Sebas, 62’), Manu, Fran Bea (Charly, 71’) i Ferran (Creus, 86’).

CD ATLÉTICO BALEARES: Makay, Gago, Rojas, Castillo, Guillén, Portilla, Xavi Molina, Agudo (Femi, 65’), Roque (Thiago, 79’), Cristian (David Sánchez, 85’) i Chamorro.

Tarjetas: TG: Fran Bea / Dani Guillén, Castillo, Gago, Cristian i Xavi Molina.

INCIDÈNCIES: 1.000 espectadors al Sagnier, en una matinal freda i plujosa.

Comentari:

JAUME MONÉS.

El coratge d’uns i la qualitat tècnica dels altres s’han neutralitzat en forma d’empat al Sagnier, un punt que continua deixant les coses pràcticament iguals, perquè els rivals en la lluita de baix també han empatat, però amb una jornada menys en disputa. El gol continua sent l’assignatura que més li costa aprovar al conjunt potablava: els pratencs han fet moltes aproximacions a l’àrea contrària, però les oportunitats clares de marcar han sigut poques. En alguns moments, per la manca d’encert i en d’altres, per una defensa de l’equip de Francesc ‘Chichi’ Soler que s’ha mostrat segura i inexpugnable.

Intensíssim primer temps

Les primeres aproximacions locals les ha fet Fran Bea des de fora de l’àrea (minuts 2 i 10). Aquesta darrera, en una bona combinació amb Ignacio. Pels ‘balearicos’, cal destacar dues arribades molt perilloses en aquest primer acte. La que més, l’ha tinguda Roque al 34, quan una excel•lent jugada combinativa dels visitants l’ha rematat, amb control orientat i xut des del punt de penal, però Toni ha desviat una pilota que ja entrava. També Chamorro ha tingut el 0-1 a prop pentinant una pilota centrada des de l’esquerra, per sobre del travesser. En aquest primer temps, que ha estat elèctric i de ritme trepidant per part de tots dos conjunts, el Prat ha anat de menys a més. Abans d’arribar al descans, Ferran Vila ha fet una internada a l’àrea (41’), sortint del seu marcador, que ha acabat amb el passi de la mort a Ignacio i el xut d’aquest que ha desviat in extremis Makay. En l’acció posterior, el remat de Manu no ha trobat els tres pals.

Ricarte és a punt de marcar amb el cap

El segon temps ha estat de major domini potablava. L’equip d’Agustín Vacas ho ha provat pel dret i pel revés, per activa i per passiva, però malgrat l’exhibició de coratge i esforç, el gol cotitza molt alt en aquesta categoria. Ha hagut de ser a pilota aturada, en un córner botat als 6 minuts que Ricarte s’ha avançat als marcadors al primer pal, però no ha tingut temps de girar suficientment el cap i el remat ha sortit fora, molt a prop del pal. Fernando ha hagut d’abandonar el camp amb molèsties, i Sebas s’ha encarregat de substituïr-lo i aportar més frescor al mig del camp. Després, el cos tècnic ha intentat dinamitzar l’atac amb l’entrada de Charly i Guillem Creus. A 8 pel final, Charly ha llençat una falta des de 25 metres que ha sortit fora, mentre els mallorquins han tingut dues oportunitats força clares de marcar: un xut llunyà de Xavi Molina (28’) i un altre de Cristian amb intervenció de Toni.

Ambició sense botí

El darrer quart d’hora ha suposat un setge constant dels locals per emportar-se la victòria: córners, centrades des de les dues bandes i moments d’espectació d’un Sagnier molt entregat al seu equip. Fins i tot, l’àrbitre del partit, González Esteban, ha semblat voler participar del joc tallant una jugada d’estratègia dels locals per mala col•locació, provocant l’enuig de la grada. No hi ha hagut forma possible de superar la inexpugnable defensa visitant, i els dos equips s’han hagut de conformar amb l’empat. Queden 3 batalles per lliurar: Levante B, Yeclano i Vila-real B, i tot per decidir.