El Lleida Esportiu regala dos entrades als socis

Un dels socis del Lleida Esportiu que ja ha recollit la seua butlleta

El Lleida Esportiu recorda als socis que encara no han passat per les oficines del club a recollir la butlleta amb dos partits de regal que tenen en aquesta segona volta del campionat de lliga encara i són a temps. Aquestes invitacions serveixen per qualsevol partit de la competició, fins i tot aquest cap de setmana en què el conjunt entrenat per Emili Vicente juga contra el líder de la categoria, l’Atlètico Baleares a les 12:00 del migdia.

Per poder recollir la butlleta només fa falta mostrar el carnet d’abonat d’enguany i el seu DNI. L’horari d’atenció al soci és de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores del matí i de 16:30 a 19:00 hores de la tarda.

Davant la importància del partit d’aquest diumenge al migdia, jugadors i tècnics del Lleida Esportiu demanen el recolzament de la grada. “Necessitem l’ajuda de l’afició i poder mirar més amunt al acabar el partit”, ha explicat Genís Serra. L’entrenador del conjunt blau, Emili Vicente, també ha admès que en el matx contra l’Atlètico Baleares els aficionats veuran “un bon espectacle davant un bon rival i per aquest motiu és un bon dia per anar al camp i patir i, al mateix temps, il·lusionar-se amb l’equip”.

Lleida Esportiva

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.