Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Poblenç Atº D. P. 5 – 1 Son Caliu

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Sebastian Socias, Bernat Cantallops, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Marc Llull, Mateo A Morey, Francisco Javier, Francsico X Lopez y Pere M Soler.

Sustituciones: Antoni Ferrer por Bernat Cantallops (min.36), Pere A Dupuy por Marc Llull (min.36), Joan Mir por Mateo A Morey (min.36), Joan Serra por Sebastian Socias (min.47) y Miquel Junk por Gabriel Femenias (min.60)

Son Caliu: Enric T Leeming, Alejandro Gallego, Aaron T Murdoch, Miguel Costa, Alvaro J Pilco, Borja Laraudogoitia, Javier Guasp, Ricardo Rodriguez, Raul Huete, Eric S Wood y Phillip B Karlsson.

Sustituciones: Pablo Ramon por Raul Huete (min.32)

Goles: 0-1 Alejandro Gallego (min 9), 1-1 Francisco Javier (min 18), 2-1 Francisco Javier (min 25), 3-1 Pere M Soler (min 34), 4-1 Francesc Bennasar (min 62) y 5-1 Pere A Dupuy (min 68)

Árbitro: Ángel Luis Montero Alvarado.

Un altre dia plujós i també un poc ventós.

Comença el partit amb sorpresa per part del Son Caliu: Gallego de falta directa executa un excel·lent gol . El Poblenç està imprecís i nerviós. El tècnic local demana temps per donar instruccions . Els resultats no es fan esperar i en un interval de menys de deu minuts es passa a l’empat i a la victòria per mediació de Peque.

El partit entre dins la lògica del guionista, però amb un contrincant visitant més dur del que es podia imaginar.

Augmenta la renda Pere Miquel abans d’acabar la primera part.

A la segona part el Poblenç es fa amb el domini absolut del partit, el Son Caliu amb només un recanvi, fa un gran esforç per contrarestar les envestides pobleres, aquestes tenen la recompensa en forma de dos gols.

Ha tingut el seu moment de glòria el Son Caliu, els primers quinze minuts han fet vibrar la seva afició. Han sigut un gran rival i una bona afició.

L’actuació de l’àrbitre Angel Luis Montero ha sigut bona .