Crónica Prebenjamín: Andratx 7-3 Sollerense

Andraitx: Tirado, Ensenyat, Fernando, Bruno, David, Antonio, Moreno i Mas.

També han jugat Balaguer, José i Oscar.

Sollerense: Pere, Raül, Joan, Sergi, Tomás, Carlos, Dani i Benet.

També han jugat Alex, Miquel, Marc i Toni.

Àrbitre: Fernando Colom, molt bé com sempre, ensenyant als nins.

Gols: Per l’Andraitx, han marcat Balaguer (2 gols), Antonio (4 gols) i Oscar (1 gol). Per el Sollerense, han marcat Tomás (1 gol) i Sergi ( 2 gols).

Comentari:

Partidaso el vist el divendres vespre a «Sa Plana» d’Andraitx entre els dos primers classificats del campionat. Dos equips que s’han buidat damunt la gespa andritxola, tan fisicament, com tecnicament.

Els espectadors, molt animosos, han gaudit d’un autentic espectacle, amb dos equips jugant tot el temps a l’atac i amb les defenses adelantades, formant la primera línea d’atac. Dos equips amb la mateixa filosofia de joc, atacar i jugar el millor possible.

Aviat han marcat els locals, en els primers minuts, pero Tomás, també dins els primers 10 minuts de partit ha establit l’empat amb un espectacular «gol olimpic» directe desde la treta de corner.

Els segons 10 minuts, els sollerics no han estan fins a la defensa i han encaixat tres gols mes, fruit mes del desencert defensiu per intentar sortir jugant desde el darrera que per domini dels locals, arribant-se al descans del partit amb un quatre a un favorable al Andraitx al marcador.

El tercer quart de partit, els jugadors del Sollerense, en lloc de desanimar-se han realitzat els millors minuts de tota la lliga, passant-se molt be sa pilota i lluitant molt, i han aconseguit guanyar aquest parcial per un gol a dos, posant les coses molt dificils als liders de la categoria. S’acababa el tercer quart amb un ajustat 5 a 3 i amb un Andraitx que veia perillar la victoria.

Però el darrer quart, el Sollerense, no ha pogut mantenir el ritme i s’ha deshubicat una mica degut als canvis de posició dels jugadors, fets per donar cabuda a tots els jugadors convocats (que no es que facin baixar el nivell però si que es obligat fer canvis de posició en molts de jugadors per donar minuts a tots) i han vist com els d’Andraitx han conseguit tres gols mes.

La victoria de l’Andraitx es del tot merescuda, però massa abultada per el joc i el nivell demostrat per els dos equips, com han reconegut cos tecnic local i els espectadors locals que han dit que el Sollerense era el millor equip que habia visitat Andraitx i el que més bon fútbol feia de tots els vists.

El que més s’ha notat ha estat que els jugadors de l’Andraitx duen dos anys competint i els de Sóller 6 partits tan sols, ja que es el primer any que juguen i no tenen l’intensitat d’equips més acostumats a la competició i creats per guanyar campionats. Cal recordar que l’Andraitx ja va fer campió de lliga la pasada temporada i també campió de Balears.

Avui no destacaré cap jugador, perque de veritat, tots han jugat un autèntic partidas, fent que tant pares com cos tècnic, s’haguin sentit, una vegada més,

orgullosos des mes menuts de la pedrera sollerica.