Crónica Juvenil Lliga Menorca: Penya Ciutadella Esp. 0 – 0 CCE Sant Lluis

Punt d’or

Jornada 9, Domingo 19/01/2020 - 12:00 h
Penya Ciutadella Esp.
0 0
CCE Sant Lluis

Campo: Son Marçal - Ciutadella
Ver jornada

.

Alineaciones:

Penya Ciutadella Esp.: Gabriel Moll, Josep Moll, Jaume De La Fuente MuÑoz, Tomas Cleofe, Juan Torres, Fernando Marques, Lluis Pons, Josep Marques, Gerard Pons, Lluis Moll y Marc Benejam.

Sustituciones: Antoni Bosch por Lluis Moll (min.64), Gabriel Olives por Josep Marques (min.68), Lluis Didac por Gerard Pons (min.74) y Marc Moncada por Fernando Marques (min.85)

CCE Sant Lluis: Guillermo Garcia, Marc Florit, Sergi Pons, Joan Gili, Josep Pons, Jaume Rotger, Jaume Mora, David Sanchez, Gabriel Morales, Joaquim Coloma y Ander Coll.

Sustituciones: Daniel MuÑoz por Ander Coll (min.61)

Árbitro: Pedro Bernardo Bermudez Balbin.

Tarjetas: Gabriel Medina (amarilla, min 30) y Gabriel Medina (amarilla, min 34) para el Penya Ciutadella Esp.. Gabriel Morales (amarilla, min 66) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

L’equip juvenil va empatar a Son Marçal (0-0) davant el Penya Ciutadella A en un bon partit dels dos equips en el que els locals van ser millors i van poder treure uns tres punts importants però no van estar encertats de cara a gol. Un punt fora de casa per als de Moyano, que pot ser d’or, més si cap per com es desenvolupar la setmana, amb entrenos amb pocs jugadors donada la plaga de malalts que va condicionar totes les sessions. «Con lo puesto» va anar l’equip a Ciutadella, i l’esforç va valer la pena. Els blaus van fer tot una exhibició de treball, esforç, ordre i ambició davant un rival que va dominar de principi a fi el partit però la bona feina en defensa i un parell d’intervencions de mèrit del meta Guiem van fer la resta.

Va trobar a faltar el gol els de Biel Medina que malgrat dominar l’esfèric no acaba de trobar la manera de perforar la meta lluissera i plasmar la seva superioritat en el marcador. El Penya A era l’amo i senyor del partit, el CCE es va quedar a veure-les venir, esperant una contra que definís el partit, i tot el futbol es va jugar en el camp local. Se succeïen les arribades per la banda, normalment amb centres sobre l’àrea, però tampoc podem parlar d’ocasions clares. Coloma i Mora, que com sempre van estar molt actius en punta, esperaven l’oportunitat idònia per a treure premi a tant de treball defensiu, no va arribar aquest moment.

Després del descans, no van canviar les tornes, el domini local continuava sent evident i els de Medina estaven jugant els seus millors moments de futbol del partit. El canvi de Peñato per Ander va donar més profunditat i verticalitat als de Moyano i els moviments tàctics del cos tècnic blau donaven una mica més de presència ofensiva. En l’últim tram del partit, van millorar els nostres, més arribades però sense ocasions clares.

No va haver-hi més. Penya A i CCE Sant Lluís es van emportar cadascun un punt, molt de premi per als nostres però merescut, ara toca pensar ja en el tercer partit d’aquesta costa de Gener, el del dissabte a les 18.00 hores a Ses Canaletes davant la UD Mahón, actual líder amb sis punts d’avantatge sobre els nostres però amb dos partits més, partit clau.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es