Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa Preferente Juvenil Menorca): CCE Sant Lluis 1 – 1 CE Alaior

Punt per els dos

Jornada 7, Sábado 03/11/2018 - 17:00 h
CCE Sant Lluis
1 1
CE Alaior

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada-Previa

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Antonio Manuel Pachon, Victor Gomila, Jaume Rotger, Daniel Muñoz, Alejandro Coll El, Joaquim Coloma, Daniel Poveda, Pablo Rodriguez, Santiago Orfila, Sergio Najera y Ezequiel Contreras.

Sustituciones: Sergi Pons por Santiago Orfila (min.28), Jaume Mora por Ezequiel Contreras (min.46), Josep Mascaro por Victor Gomila (min.46) y Josep Pons por Daniel Poveda (min.46)

CE Alaior: Lluis Llopis, Lluc Carreras, Juan Luis, Mohamed El Hajoui, Alberto Torres, Miquel Febrer, Isaac Barro, Francesc Salort, Carlos Sintes, Izan Rivas y Pau Fuguet.

Sustituciones: Ismael Gonzalez por Izan Rivas (min.62), Raul Sintes por Pau Fuguet (min.75), Ivan Luis por Mohamed El Hajoui (min.80) y Miquel Carreras por Carlos Sintes (min.89)

Goles: 0-1 Izan Rivas (min 23) y 1-1 Jaume Mora (min 78)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Santiago Orfila (amarilla, min 27) y Daniel Poveda (amarilla, min 35) para el CCE Sant Lluis. Pau ( Fuguet (amarilla, min 62), Francesc ( Salort (amarilla, min 71), Ivan Luis ( Cleofe Quintana (amarilla, min 83), Alberto ( Torres (amarilla, min 84) y Lluc ( Carreras (amarilla, min 89) para el CE Alaior.

Comentario:

Les taules en el partit d’ahir entre el juvenil i el CE Alaior mantenen la copa juvenil i la classificació per a semifinals tremendament oberta, a l’espera del que facin els equips que tenen el seu partit avui diumenge.

En un edició de copa tan parella qualsevol resultat anava a deixar el panorama obert, menys pel que fos vencedor de la trobada d’ahir que feia un pas avant en les seves aspiracions. Potser l’empat és el que proporcionava l’escenari amb més alternatives, a costa del que facin la resta d’equips en el dia d’avui i que se celebrin les dues últimes jornades, on es decidiran els quatre equips que accedeixen a la ronda final eliminatòria.

Aviat es va poder posar el duel de cara per als blues. El quadre local, per mediació de Coloma, va enviar el primer tir a porta al pal, després d’un error en el rebuig del porter visitant Llopis.

La que va poder ser el primer avantatge local queda en un susto i la falta d’idees i la por a perdre de tots dos van oferir una deslucida primera part en una trobada on els dos equips semblaven opositar a veure quin perdia l’esfèric en el menor temps possible. La falta d’idees del primer temps solament es va trencar als 23 minuts, quan una passada mesurada d’Isaac Barro entre els centrals per a l’arribada en carrera d’Izan, desfeia l’empat que fins al moment indicava l’electrònic (0-1).

Molt més entretingut va estar el segon temps, gràcies a la fe de l’equip local per puntuar. Una missió que prenia forma amb el pas dels minuts i el triple canvi ordenat per Moyano al descans. L’aparició després de l’intermedi de Mora, Josep Pons i Bep Mascaró va fer que els nostres es fessin amb l’esfèric i tinguessin més profunditat en atac. Amb un parell de rematades de Peñato des de lluny i la mobilitat de Jaume Mora i Coloma el partit semblava agafar un altre rumb.

El tram final es va viure de forma molt accelerada, arribant fins i tot a la precipitació en tots dos casos, demostrant la tensió de dos equips que esperaven resoldre avui els seus dubtes sobre la seva continuïtat en el torneig i amb aquestes taules no han fet més que traslladar-les a la següent data.

Pràcticament dins dels últims deu minuts, una falta comesa sobre ell mateix, era transformada de forma magistral per Jaume Mora per posar les taules momentànies (1-1, 78′). Encara amb l’empat, no es van conformar els de Moyano que van tenir en les botes de Coloma el portar-se els tres punts, quan una rematada seva tornava a impactar amb el pal de la meta de Llopis deixant només un punt per a tots dos en finalitzar el partit.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es