Previa Preferente: UE Sami – CCE Sant Lluis

Revertir la situació al més aviat possible

Les dues derrotes que acumula el primer equip en aquest inici de Copa, han donat motiu a l’anàlisi per part dels jugadors de la plantilla i cos tècnic, més si cap després de la derrota del passat dissabte com a locals (0-4) en un primera part per oblidar i molt lluny del veritable nivell d’aquest equip. Per a això, el grup ha fet autocrítica i han valorat la situació, amb la finalitat de tractar de trencar la dinàmica negativa i aconseguir que l’equip surti al més aviat possible d’aquest forat de mals resultats i sensacions.

Per això, la visita a la UE Sami, actual líder de la competició, és un dura prova per a un equip que necessita trobar el seu punt de competitivitat com ho va fer en els partits de pretemporada, on les sensacions transmeses no són ni d’a prop, les mateixes que en aquestes dues primeres jornades. El tècnic lluisser, Pere Vadell, a transmès durant tota la setmana al grup que treballant es pot donar la volta a la truita, i intentar canviar la dinàmica i, sobretot, millorar el nivell demostrat. Aquesta última derrota ha estat un cop anímic duríssim per al vestuari, no obstant això, l’experiència d’alguns jugadors de la plantilla a aconseguit aixecar els ànims dels més joves.

Les baixes d’algunes peces importants són un dels factors que afebleix a la plantilla, però molts equips poden estar en la mateixa situació i el grup s’ha ficat en el cap el revertir la situació al més aviat possible, cal tenir paciència i confiar que els bons resultats acabaran arribant.

El partit previst per a aquest dissabte a les 17:00 hores en Ciutadella, serà dirigit pel col·legiat asturià, Pedro Bermudez.

 

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.