Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa Preferente Juvenil Menorca): Rtv. Boscos 1 – 8 CCE Sant Lluis

Contundent victòria en l’estrena en Copa

.

Alineaciones:

Rtv. Boscos: Iker Vidal, Ivan Ruiz, Joan Bosch, Xavier Bosch, Angel Portella, Julio Cansado, Daniel Triay, Alex Alberto Torres, Patrick Moll, Xavier Janer Sampol De Palos y Lluis Vinent.

Sustituciones: Badr Bouzalmata por Ivan Ruiz (min.48), Andreu Segui por Angel Portella (min.51), Xavier Pons por Xavier Janer Sampol De Palos (min.60), Lluis Cristofol por Andreu Segui (min.70) y Salvador Giovanni por Xavier Bosch (min.72)

CCE Sant Lluis: Samuel Dominguez, Victor Gomila, Jaume Rotger, Pablo Rodriguez, Daniel MuÑoz, Alejandro Coll, Joaquim Coloma, Jose Jorda, Santiago Orfila, Jaume Mora y Sergio Najera.

Sustituciones: Josep Mascaro por Jose Jorda (min.29), Ezequiel Contreras por Jaume Mora (min.45), Antonio Manuel por Samuel Dominguez (min.63), Daniel Poveda por Victor Gomila (min.63) y Adria Olives por Sergio Najera (min.63)

Goles: 0-1 Jaume Mora (min 9), 1-1 Patrick Moll (min 14), 1-2 Jose Jorda (min 23), 1-3 Sergio Najera (min 38), 1-4 Daniel MuÑoz (min 45), 1-5 Jaume Rotger (min 47), 1-6 Ezequiel Contreras (min 62), 1-7 Daniel Poveda (min 69) y 1-8 Ezequiel Contreras (min 77)

Árbitro: Jose Luis Caules Saurina.

Comentario:

Una contundent victòria per 1-8 va deixar l’estrena de l’equip juvenil en el partit que donava per començada la copa juvenil preferent. Els pupils de Moyano es van desfer a domicili d’un Rtvo. Boscos molt voluntariós però que amb prou feines inquieta la meta de Samu durant tot el partit.

Els lluissers van poder per fi competir després de dies de dures sessions d’entrenament amb molt treball físic. No obstant això, el conjunt de Ses Canaletes no va acusar la càrrega de la setmana, i va controlar la trobada des del començament, quan es va avançar per un gol de Jaume Mora, en el minut nou de joc. Amb aquest ràpid marcador a favor, els visitants van disputar els primers minuts en camp contrari. No obstant això, malgrat el domini dels blaus, un tant del local Patrick, posava les taules en el marcador amb 14 minuts disputats.

El partit no canvi de rumb, els de Ses Canaletes superiors i fruit d’això arribaria el segon tant de la trobada per a ells, obra de Pepe Jorda en el 23. Deu minuts després arribaria el tercer de les botes de Najera per posar una mica de terra pel mig abans de l’intermedi. A la vora de la xiuletada que manés a tots dos equips a la caseta a refrescar-se, Peñato posava l’1-4 que ja deixava el partit totalment sentenciat.

Com és habitual en les trobades amb tanta diferència en el marcador, tots dos equips van sortir al verd amb una relaxació un poc “excessiva”, que feia que la intensitat no fos la mateixa que en el primer acte. Ho van aprofitar sobretot els de Moyano, per anar anotant gols al seu favor i prendre una diferència que ja era més que merescuda. Jaume Rotger (1-4, 47′), Ezequiel (1-6, 62′ i 1-8 77′) i Dani Poveda (1-7, 67′) tancaven una estrena plaguda.

La següent cita del calendari serà diumenge que ve enfront del CE Ferreries (12.00 h., Ses Canaletes).

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.