Un bon Sant Lluís aconsegueix la seva primera victòria de pretemporada

Foto Carla Serrano

Va guanyar el primer equip amb més solvència que el que demostra el marcador final (3-2) a la UE Sami, en el seu primer triomf de la pretemporada, en una trobada en el qual els de blues van oferir bon joc, bons detalls individuals, encara que algun desajustament en defensa. Els de Vadell van evidenciar en la primera part que són un equip amb múltiples recursos per generar ocasions de perill. Peñato, Meléndez, Morente van demostrar la seva versatilitat i la seva velocitat una vegada més. A ells es va sumar l’experiència i la pegada de Zurbano, que amb dos gols va demostrar que segueix amb la punteria afinada.

Així, els locals van generar joc i arribades, van marcar dos gols en el primer temps (zurbano 15′ i Peñato 21′) i, van poder marcar algun més. Sobretot amb un tret de Peñato que el meta ciutadellenc va treure a temps i un parell de trets des de lluny del mateix Peñato i Zurbano a la recta final, que no van ser gol de milacre.

La part negativa van ser els dos gols encaixats, el bloc defensiu, encara en fase de construcció i amb moltes baixes, amb 15 jugadors va poder comptar el tècnic local, un aspecte a millorar de cara a l’arrencada de campionat de copa en dues setmanes. Amb el marcador a favor, (2-1 al descans), la segona part va començar amb canvis en tots dos equips que van permetre seguir amb el ritme mitj-alt del primer temps. En l’inici del segon acte, els de Raul Caoó, van esser una mica més protagonistes que en el primer temps però un nou tant de Zurbano (71′, 3-1) posava ja massa terra pel mig com perquè els visitants poguessin superar als blues.

A partir del tercer tant, la dinàmica de joc va ser la mateixa, l’equip va mantenir el seu bon nivell amb ocasions, arribades i domini, que es va traduir en el contínues arribades a l’àrea visitant. Ja sobre la botzina, (89′, 3-2) van retallar distàncies els de Capó, per maquillar un resultat que era el de menys però que dóna força als nostres per seguir treballant en vistes posades al debut del diumenge, 16 de setembre, 18.00 hores a Los Pinos.

Aquesta victòria és sens dubte una de les millors notícies per a l’equip de Vadell en aquesta pretemporada, ja que malgrat realitzar dos bons partits en els dos partits previs (0-0 davant el CE Alaior i derrota 1-2 davant el CF Sp. de Maó) necessitava el triomf per reforçar el treball realitzat fins avui.

Dijous que ve, 6 de setembre a les 20:00 hores a Los Nogales d’És Migjorn, última prova abans de l’inici de la Copa Regional.