Crónica Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 0 – 1 Penya Ciutadella Esportiva “B”

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Benjamin Vicente Fernandez, Adria Torres, Joaquin Guarino, DamiÀ Vinent, Raul Previ, Pablo Rodriguez, Jose Jorda, Joaquim Coloma y Carlos Rincon De.

Sustituciones: Erik Gimenez, Sergio Quintans, Antonio Manuel, Josep Mascaro y Victor Gomila

Penya Ciutadella Esportiva “B”: Isaac Frieiro, Josep Camps, Hector Medina, Sergi Moll, Albert Moll, Pau Mesquida, Juan Vidal, Joan Ruz, David Fedelich, Adam Florit y Cesar Esparaber.

Sustituciones: Rafel Taltavull por Pau Mesquida (min.36), Albert Arguimbau por Juan Vidal (min.45), Joan AllÉs por Cesar Esparaber (min.72) y Francesc De Borja Taltavull Llorens por Albert Moll (min.84)

Goles: 0-1 Hector Medina (min 84)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: Joaquin Guarino (amarilla, min 50), Jose Jorda (amarilla, min 76) y LlorenÇ Olives (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis. Sergi Moll (amarilla, min 42), Cesar Esparaber (amarilla, min 49), David Fedelich (amarilla, min 50) y Rafel Taltavull (amarilla, min 88) para el Penya Ciutadella Esportiva “B”.

Comentario:

L’equip juvenil cedeix la seva segona derrota consecutiva davant un Penya Ciutadella B que es va mostrar tan pressionant i intens com s’havia predit en la prèvia i que va saber explotar tant les seves virtuts com els defectes del rival. Un conjunt lluisser excessivament imprecís que no va ser capaç de conduir pel camí que li convenia un partit que va ser massa descontrolat, massa d’anades i vingudes per als interessos locals, sobretot en el segon temps. Un gol de Medina després d’una falta llunyana va suposar la segona derrota consecutiva d’un CCE que l’allunya una mica del lideratge. Per ser justos, el conjunt de Moyano va poder haver, almenys, empatat. Va tenir ocasions, però cinc tirs al pal i una actuació enorme del porter Isaac van contribuir a amargar el partit als locals.

Els de Ses Canaletes van crear perill constantment, Coloma, Raul i Adria Torres van anar enviant les seves rematades a la fusta, i contra això, només es pot defensar per evitar la derrota. Al descans, les taules manaven al electrònic i tot estava obert i pendent del segon temps.

La represa va arribar amb moltes imprecisions en la passada que originaven jugades d’atac dels de Ogazón. Seguien els locals buscant posar-se per davant però no estaven fins en les rematades.

El tram final del partit va ser testimoni d’un canvi de intensitat dels de Moyano, a la recerca d’una reacció. Una rematada de cap de Coloma que el travesser va tornar a repel·lir va ser la més clara del segon temps, en aquests instants el marcador ja marcava el 0-1 a favor dels grocs, que es van avançar al 85.

No hi va haver temps per a més i els nostres van sofrir la primera derrota com a locals en el que va de temporada, toca remar en el que queda de Lliga.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es